Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > 5G lustai yra apgailėtini? Šie 5 gamintojai laikinai mėgaujasi 5G dideliu pyragu

5G lustai yra apgailėtini? Šie 5 gamintojai laikinai mėgaujasi 5G dideliu pyragu

Remiantis operatoriaus finansinio tinklo ataskaita, pramonės atstovai iš vidaus atskleidė, kad kai kuriuos 5G mobiliųjų telefonų sąrašus gamintojai nustatė, kad pasauliniai 5G lustų gamintojai yra labai prasti, tik penkios, mobiliųjų telefonų kompanijos turi labai mažai 5G lustų pasirinkimo.

Bendrovės, galinčios sukurti 5G lustus, yra „Huawei HiSilicon“, „Qualcomm“, „Samsung“, „MediaTek“ ir „Ziguang“.

Šių metų pradžioje „Huawei“ oficialiai pasauliui išleido 5G daugiamodelį terminalo lustą „Balong 5000“. Lustas priima 7 nm procesą, atsisiuntimo dažnis iki 4,6 Gbps 5G tinklo Sub-6GHz juostoje, didžiausias atsisiuntimo greitis yra 6,5 ​​Gbps mmWave (milimetro bangos) juostoje, pramonės parama pirmą kartą NR TDD ir FDD visas spektras, sinchroninis palaikymas SA ir NSA 5G tinklo režimas. Remiantis „Huawei“ įžanga, „Baron 5000“ yra 5G terminalo pagrindinės juostos mikroschema, pasižyminti aukščiausia integracija ir našiausia pramone. Tai ne tik pirmasis pasaulyje vieno lusto daugiamodelis 5G bazinės juostos lustas, bet ir palaiko 2G, 3G, 4G, 5G vieno lusto sprendimus, pasižyminčius mažesnėmis energijos sąnaudomis ir geresnėmis savybėmis.

„Qualcomm“ taip pat šiais metais išleido antrąjį 5G bazinės juostos lustą „Snapdragon X55“, pagrįstą 7 nm procesų technologija. Viena mikroschema palaiko 2G, 3G, 4G, 5G daugiamodelius ir palaiko milimetro bangas ir žemesnę nei 6GHz dažnių juostą, palaikydama TDD ir FDD standartus. Palaikykite nepriklausomą, nepriklausomą tinklo režimą. 5G režimu „Opteron X55“ gali pasiekti iki 7Gbps spartos atsisiuntimo spartą, o iki 3Gbps - spartos. Tai taip pat palaiko „Cat 22 LTE“, jei atsisiuntimo greitis yra iki 2,5 Gbps.

Praėjusiais metais „Samsung“ išleido savo pirmąjį 5G bazinės juostos lustą „Exynos Modem 5100“. Kalbant apie specifikacijas, „Exynos Modem 5100“ mikroschema yra pagaminta naudojant 10 nm LPP technologiją, palaiko žemo dažnio „Sub 6GHz“ (naudojama Kinijoje) ir „mmWave“ (milimetro bangos) aukštą dažnį, atgal suderinama su 2G / 3G / 4G, įskaitant, bet tuo neapsiribojant, GSM , CDMA, WCDMA, TD-SCDMA, HSPA, 4G LTE ir kt. „Exynos Modem 5100“ gali pasiekti atsisiuntimo greitį iki 2 Gbps, esant 6 GHz dažniui, 6 Gps / s atsisiuntimo dažnį milimetro bangų juostoje, ir 4 Gbps, greičiu iki 1,6 Gbps.

Šių metų gegužę „MediaTek“ išleido savo 5G mobiliojo ryšio platformą. Daugiamodelis 5G sistemos vienas lustas (SoC) gaminamas 7 nm proceso metu su įmontuotu 5G modemu „Helio M70“. Ši daugiamodelė 5G mobilioji platforma tinka 5G nepriklausomiems ir nepriklausomiems (SA). / NSA) Tinklo architektūra Sub-6GHz dažnių juosta, palaikanti suderinamumo technologijas nuo 2G iki 4G kartų. Jo atsisiuntimo greitis yra 4,7 Gbps, o įkėlimo greitis - 2,5 Gbps.

„Ziguang Zhanrui“ taip pat išleido 5G bazinės juostos lustą „Ivyo 510“ šių metų vasario mėnesį vykusiame „MWC 2019“. Ji priima TSMC 12 nm procesų technologiją, palaiko keletą 5G raktų technologijų, gali pasiekti 2G / 3G / 4G / 5G daugialypės komunikacijos režimus, atitinka naujausias 3GPP R15 standartų specifikacijas, palaiko Sub-6GHz dažnių juostą ir 100MHz pralaidumą, yra aukšta integracija Didelio našumo, mažos galios 5G bazinės juostos lustas. Be to, „Ivy 510“ gali palaikyti tiek SA (nepriklausomas tinklas), tiek NSA (nepriklausomas tinklas) tinklų kūrimo metodus, kad būtų visiškai patenkinti skirtingi ryšių ir tinklų reikalavimai 5G kūrimo etape. NSA 2,6G juostoje didžiausia slinkties sparta yra 1,5 Gbps.

Kadangi 5G bazinės juostos lustas tuo pačiu metu turi būti suderinamas su 2G / 3G / 4G tinklais, režimai ir dažnių juostos, kurias reikia palaikyti, labai padidėja. „Everbright Securities“ tyrimo ataskaitoje atkreipė dėmesį, kad dabartinis 4G mobilusis telefonas turi palaikyti 6 modelių režimą, o 5G eros metu pasieks 7 modulius, lusto projektavimo sudėtingumas bus žymiai pagerintas. Lustų gamintojams reikia stipresnių techninių tyrimų ir plėtros. Tarp jų, „Intel“, optimistiškai nusiteikęs pramonės srityje, nesugebėjo perduoti patenkinamų atsakymų ir tiesiog pardavė bazinės spartos verslą „Apple“.

Dėl tokių aukštų reikalavimų ir dizaino sudėtingumo atsirado nedaug pasaulinių 5G lustų gamintojų, tačiau net jei egzistuoja oligopolijos tendencija, konkurencija vis dar yra arši. Atsižvelgiant į 5G, šis pyragas nenori valgyti mažiau. Be to, vis dar yra daugybė lustų gamintojų, skubančių į šį ešeloną, ir būsimų pakilimų ir nuosmukių vis dar tikimasi.