Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „AMD 7nm“ pradinio lygio vaizdo plokštės ekspozicija: „Super GTX 1650“ našumas

„AMD 7nm“ pradinio lygio vaizdo plokštės ekspozicija: „Super GTX 1650“ našumas

Anot WCCFTECH, „Compubench“ pasirodė AMD „Navi14 GPU“, kuris pakeis pradinio lygio „Polaris“ produktų liniją, paremtą 7 nm RDNA architektūra.

Remiantis pranešimais, eksponuojama „Navi14GPU“ yra pradinio lygio „RadeonRX“ vaizdo plokštė su 24 CU ir iki 1536 srauto procesorių. Jo kodas yra GFX1012, kuris yra vidinis „Navi14“ GPU pavadinimas. Įrenginio ID yra „AMD7340: CF“. Ankstesnėse ataskaitose teigiama, kad ji turės 8 GB ir 4 GB atminties versijas.

Pagal ekspozicijos balą „Navi14GPU“ yra šiek tiek geresnis nei „Radeonrx570“, pagrįstas „Polaris 20“, taip pat yra pranašesnis už „NVIDIA“ „GeForce GTX1650“, tačiau jis labai skiriasi nuo „GTX1660“.

„Phoronix“ taip pat pranešė, kad AMD palaikys „Navi14“ būsimojoje „Linux“ sistemos „Mesa19.2“ tvarkyklėse, todėl tikimasi, kad šis naujas produktas netrukus bus išleistas.