Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > ASML trečiąjį ketvirtį gavo užsakymus iš 23 EUV sistemų

ASML trečiąjį ketvirtį gavo užsakymus iš 23 EUV sistemų

ASML 16 išleido trečiąjį 2019 m. Ketvirtį. Remiantis finansine ataskaita, ASML grynieji pardavimai 2019 m. Trečiąjį ketvirtį sudarė 3 milijardus eurų, grynosios pajamos buvo 627 milijonai eurų, o bendrasis pelnas sudarė 43,7%.

Manoma, kad 2019 m. Ketvirtąjį ketvirtį grynieji pardavimai sumažės iki maždaug 3,9 milijardo eurų, ty 30% daugiau nei trečiąjį ketvirtį, o bendrasis pelno skirtumas yra apie 48–49%.

ASML prezidentas ir generalinis direktorius Peteris Wenninkas teigė, kad ASML pardavimai ir bendrasis pelnas trečiąjį 2019 m. Ketvirtį atitiko finansinius rezultatus. O dėl terminalų rinkos technologijos ir tokių programų, kaip 5G ir dirbtinis intelektas, reikalingi pažangūs proceso lustai. Todėl tikimasi, kad iki metų pabaigos loginių lustų pirkėjų paklausa ir toliau bus stipri.

Kalbant apie EUV, ASML rodo, kad klientai padarė stabilią pažangą. Trečiąjį 2019 m. Ketvirtį, be viso septynių EUV sistemos siuntų, iš kurių trys yra „NXE: 3400C“, užbaigimo, šį sezoną taip pat buvo gautos 23 EUV sistemų užsakymai, ne tik užfiksuota didžiausia užsakymo suma per metus. ASML sezoną, tačiau taip pat Patvirtinta, kad tiek logikos, tiek atminties lustų pirkėjai aktyviai diegia EUV sistemą masinėje gamyboje.

Apibendrinant galima pasakyti, kad bendras ASML 2019 m. Pajamų tikslas nesikeičia, o 2019 m. Vis dar yra ASML augimo metai.

Kalbant apie veiklos sąlygas 2019 m. Ketvirtajame ketvirtyje, ASML prognozuoja, kad grynieji pardavimai sudarys 3,9 milijardo eurų, o bendrasis pelnas nuo 48% iki 49%. Tyrimų ir plėtros išlaidos yra apie 500 milijonų eurų, o administracinės išlaidos (PBA) yra apie 135 milijonai eurų.