Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Analitikai sako, kad naujasis „Intel“ gamybos proceso atidėliojimas padidins TSMC pranašumą

Analitikai sako, kad naujasis „Intel“ gamybos proceso atidėliojimas padidins TSMC pranašumą

TSMC JAV sąraše esanti ADR smarkiai išaugo penktadienį po to, kai „Intel“ perspėjo, kad naujojo lusto gamybos procesas vėl atidėtas. Investuotojai mano, kad „Intel“ naujienos išplėtė TSMC konkurencinį pranašumą. Be to, „Intel“ pareiškė, kad gali perduoti svarbias gamybos dalis, o tai gali reikšti, kad tikimasi, jog TSMC įgis naują verslą.

„Citi“ analitikas Rolandas Šu rašė: „Atidėjus 7 nanometrų technologiją, atotrūkis tarp„ Intel “ir TSMC padidėjo“. Žinios užsiminė apie „svarbų technologinės lyderystės poslinkį“. „Intel“ procesorių gamybos verslas „atrodo trapus“. Labai įmanoma perduoti procesoriaus gamybą tokioms liejykloms kaip TSMC “.

„Susquehanna Financial Group“ rašė: „Bent jau per ateinančius penkerius metus„ Intel “galimybė pasivyti ar pralenkti TSMC yra beveik lygi nuliui ir gali niekada nepasivyti“.

TSMC ADR padidėjo 10,5%; „Intel“ krito 16%.