Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > BOE / LGD išleidžia OLED gamybos pajėgumus, „Apple OLED“ plokštės pamažu atsikrato „Samsungization“

BOE / LGD išleidžia OLED gamybos pajėgumus, „Apple OLED“ plokštės pamažu atsikrato „Samsungization“

Nuo tada, kai „Apple“ pradėjo gaminti „iPhone“, turinčius OLED skydelius, nors ekrano skiriamąją gebą rinka gerai įvertino, OLED dažniausiai priklauso nuo „Samsung“ stabilios pasiūlos, o tai paveikė „iPhone“ bendrą pelno maržą. „LG Display“ ir „BOE“ pamažu plėtodami OLED gamybos pajėgumus, tikimasi, kad „Apple“ ateityje sumažins priklausomybę nuo „Samsung“ plokščių ir palaipsniui įgyvendins „demesonizacijos“ strategiją.

Pramonės atstovai pabrėžė, kad svarbiausias „Qualcomm“ ir BOE pirštų atspaudų technologijos bendradarbiavimo ultragarso ekrane tikslas yra gauti „Apple“ užsakymus. Jei „Apple“ yra daugiau ir daugiau OLED tiekėjų, „OLED Higher“ derybinė galia sumažina „iPhone“ gamybos sąnaudas ir padidina bendrąsias maržas.

„Samsung“ visada buvo didžiausia OLED tiekėja pasaulyje, tačiau pati „Samsung“ taip pat turi „S“ serijos aukščiausios klasės modelius, kuriuose naudojama OLED, o „Apple“ yra konkurentas prekės ženklų rinkoje, dėl ko „Apple“ jaučia grėsmę.

Nepaisant aukšto OLED masinės gamybos technologijos slenksčio, „Lejin Display“ ir BOE po ilgus metus trukusių mokymų pamažu pasiekė rezultatų, o šiais metais „Apple“ ketina išleisti 5G „iPhone“. Galimybės užsisakyti.

Pramonės šaltiniai atkreipė dėmesį, kad kai praeityje „Samsung“ išimtinai tiekė „Apple OLED“, ji taip pat pakuodavo didelius ir mažus komponentus, tokius kaip plokščių klijavimas, moduliai ir jungtys, todėl Taivano, Japonijos ir žemyninės Kinijos tiekimo grandinei buvo sunku ją suskaidyti. tiekimo grandine. Jei BOE gali išsiveržti, tai bus didelis pranašumas kitoms tiekimo grandinėms, o „Apple“ taip pat džiaugiasi šia plėtros tendencija.