Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Namai > žinios > Ar galite išspręsti tiekimo problemą? „Samsung Electronics“ laimi „Intel“ centrinio procesoriaus liejimo užsakymą

Ar galite išspręsti tiekimo problemą? „Samsung Electronics“ laimi „Intel“ centrinio procesoriaus liejimo užsakymą

Pastaruoju metu „Intel“ kompiuterio procesoriaus gamyba yra nepakankama, todėl ji nusprendė perduoti gamybą ir bendradarbiauja su tarptautinėmis liejimo įmonėmis, tokiomis kaip „Samsung Electronics“ ir TSMC.

Remiantis Korėjos žiniasklaidos pranešimu, „Samsung Electronics“ gavo „Intel“ kompiuterių CPU (centrinio procesoriaus) liejimo užsakymą. Anksčiau „Intel“ pasirašė sutartį su „Samsung Electronics“ dėl dalių liejimo, tačiau šį kartą „Intel“ pirmą kartą užsakė liejimo sistemos puslaidininkių procesorių.

Po tokių kompiuterių gamintojų kaip „Hewlett-Packard“ ir „Lenovo“ prieš kelias dienas sumušę „Intel“ tiekimo statusą, „Intel“ paskelbė atsiprašymo laišką viceprezidentei Michelle Johnstonui Holthaus pripažindama, kad paklausa neteisinga, ir teigė, kad didėja liejyklų dalis. .

Pasak pramonės analitikų, nors „Intel“ procesoriaus galia padidėjo dviem skaitmenimis antrąjį metų pusmetį, jo pasiūla vis dar nepakankama, todėl „Intel“ taip pat paskatino „Samsung Electronics“ pavesti gaminti originalių gaminių gaminius.

Iš tikrųjų tarp pasaulinių liejyklų įmonių, kurios gali priimti „Intel“ procesorių liejinių užsakymus, yra labai nedaug, tik „TSMC“, „Samsung Electronics“ ir „GlobalFoundries“.

Korėjos žiniasklaida „Korea Economy“ taip pat atkreipė dėmesį, kad TSMC toliau vykdė sandorius su „Huawei“ JAV, o „Samsung Electronics“ tapo „Intel“ prioritetų sąrašu.

Pietų Korėjos „KTB Investment Securities“ analitikas Jinas Liangzai prognozuoja, kad po „Qualcomm“ tikimasi, kad „Intel“ padidins liejyklų užsakymus.