Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Kinijos ir JAV prekybos karas ir blogos rinkos sąlygos sukrėtė! PSMC pelną paverčia 2019 m

Kinijos ir JAV prekybos karas ir blogos rinkos sąlygos sukrėtė! PSMC pelną paverčia 2019 m

Remiantis naujos technologijos ataskaita, „Powerchip Semiconductor Manufacturing Corporation“ liejykla „PSMC“ paskelbė savo 2019 m. Finansinius rezultatus. „Powerchip“ atkreipė dėmesį į tai, kad dėl Kinijos ir JAV prekybos karo padarinių, sumažėjusio pajėgumų panaudojimo ir prastų atminties rinkos sąlygų 2019 m. Nuostolis po mokesčių buvo 1,48 milijardo juanių (NT $, tas pats žemiau), a. nuostolis nuo 2018 m., nuostolis - 0,94 juaniai vienai akcijai.

PSMC taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad 2019 m. Pajamos siekė 35,897 milijardo juanių, kasmet sumažėjo 28%, o bendrasis pelno skirtumas buvo 8,36%, ty 22,25 procentinio punkto sumažėjimas nuo 2018 m .; pelningumo lygis buvo -5,85%, kuris, palyginti su 2018 m., tapo neigiamas; nuostolis po mokesčių buvo 1,48 milijardo. Palyginti su 2018 m., jis tapo nuostolingu. Vienai akcijai tenkantis EPS nuostolis buvo 0,94 juanio. Kalbėdamas apie pagrindinę visų metų grynųjų nuostolių priežastį, „Powerchip“ teigė, kad tai daugiausia lėmė Kinijos ir JAV prekybos karo 2019 m. Poveikis ir mažėjanti paklausa, dėl kurios sumažėjo pajėgumų panaudojimas kartu su prastomis atminties rinkos sąlygomis ir krintančios kainos, dėl kurių visus metus apyvarta išaugo nuo veiklos pelno iki nuostolio.

Tačiau laukdamas rinkos perspektyvos PSMC atkreipė dėmesį, kad dabartiniai vaflių liejyklos pajėgumai yra beveik užpildyti. 2020 m. Paskatinta ilgalaikių strategijų, tokių kaip technologinių technologijų tobulinimas, liejinių gaminių įvairinimas ir klientų optimizavimas, kartu su atgaivinimo atminties tikimybe, nors pneumonijos epidemija taip pat trukdo, tačiau ji vis dar atsargiai optimistiška. apie operacijų posūkį 2020 m.

Be to, prieš kelias dienas PSMC taip pat paskelbė, kad norėdamas pagreitinti grįžimą į kapitalo rinką, vaflių liejykla PSMC paskelbė, kad 2020 m. Viduryje laikinai sustabdys viešus siūlymus, kad sumažintų PSMC kapitalą. ir konvertuoti PSMC akcijas. Tada kreipkitės dėl viešo siūlymo. Tikimasi, kad vertybinių popierių birža bus baigta iki 4-ojo ketvirčio, ​​kad būtų galima pasiruošti tolesnei paraiškai įtraukti į biržos sąrašus.