Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Patvirtinta! „Micron“ kapitalo padidinimas ir išplėtimas Taivane siekia 15 milijardų juanių

Patvirtinta! „Micron“ kapitalo padidinimas ir išplėtimas Taivane siekia 15 milijardų juanių

Prieš kelias dienas, remiantis „Taiwan Media Economic Daily“ duomenimis, „Micron“ išleis 400 milijardų JAV dolerių (apie 90,8 milijardo RMB), kad pastatytų du fasadus šalia esamos Taivano gamyklos. Bet tada „Micron“ pareiškė, kad ji statys tik A3 gamyklą, A5 gamyklos plano taip pat neplanuoja ir neatskleidžia konkrečios investicijų sumos.

Šiandien Taivanas patvirtino žinią apie „Micron“ kapitalo padidinimą. Tačiau konkreti suma yra tik 66 milijardai USD (apie 15 milijardų RMB) ir ji investuojama į Taivano „Micron Semiconductor Co., Ltd.“, kad užsiimtų elektroninių komponentų gamybos verslu.

Dėl tragiško šių metų atminties kainų kritimo tiek korėjietiški „Samsung“, tiek „SK Hynix“ atidėliojo jų plėtrą. „Micron“ taip pat anksčiau pareiškė, kad gamyklos išplėtimas Taivane yra skirtas tik tam, kad būtų padidinta švarių patalpų įrangos erdvė ir technologijos, o vaflių gamybos apimtys nepadidės.