Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Dominuoja DRAM rinkos dalis, kodėl „Samsung“ vis dar draudžiamas?

Dominuoja DRAM rinkos dalis, kodėl „Samsung“ vis dar draudžiamas?

Bendrovė tikisi, kad „Samsung“ pasaulinė DRAM rinkos dalis turėtų pasiekti aukščiausią lygį per trejus metus. Be to, sulėtėjo atminties puslaidininkių kainų mažėjimas. Išorinis pasaulis tikisi, kad „Samsung“ padidins pajamas. Tačiau daugelis analitikų atkreipė dėmesį, kad „Samsung Electronics“ vis dar kupina daugybės perspektyvų. Tikrumas.

Korėjos žiniasklaidos „Dienos ekonomika“ pranešime atkreiptas dėmesys į tai, kad praėjusių metų ketvirtąjį ketvirtį IRT kompanijos atidėliojo investicijas ir sukėlė DRAM pramonės depresiją. Vis dar sunku užtikrinti, kad DRAM pramonė ateityje galėtų atkurti savo ankstesnę šlovę. Kita vertus, Kinijos bendrovės spaudžia „Samsung Electronics“ už mažą kainą skydelių srityje, o „Samsung Electronics“ išmaniųjų telefonų verslas atsigauna lėtai. Sunku greitai padidinti pajamas. Ne tik tai, kad „Samsung Electronics“ turi susidurti su Japonijos eksporto apribojimais, Kinijos ir JAV prekybos ginčais ir viceprezidento ieškiniais.

Nuo praėjusių metų rugsėjo DRAM kainos toliau smuko. Šis nuosmukis nepradėjo lėtėti iki šių metų rugpjūčio. DRAM kaina (DDR4 8Gb operacijos kaina) rugpjūtį buvo 2,94 JAV dolerio, tas pats lygis kaip ir praėjusį mėnesį. Visų pirma, NAND „flash“ atminties kaina pakilo per du mėnesius, o išorinis pasaulis pradėjo tikėtis, kad kaina sumažėjo iki minimumo ir netrukus pradės kilti.

Tačiau daugelis analitikų mano, kad DRAM kainoms dar reikia daug ką nuveikti. Nors „IHS Markit“ prognozuoja, kad „Samsung“ DRAM rinkos dalis trečiąjį ketvirtį sieks 47%, Korėjos puslaidininkių pramonė vis dar mano, kad nors DRAM atrodo esanti dugne, DRAM paklausa ir atsargos neatsigavo, ir dar per anksti spręskite, ar DRAM kainos yra žemiausios.

Dauguma analitikų mano, kad DRAM pramonė ilgainiui atsigaus. Tačiau yra daug skirtingų nuomonių apie atoveiksmio laiką. Kai kurios prognozės mano, kad kitais metais plečiantis 5G, daiktų interneto (IoT), dirbtinio intelekto (AI), elektrinių transporto priemonių ir kitoms pramonės šakoms, atminties lustų paklausa augs, tikimasi, kad „Samsung“ pajamos vėl išaugs 2021 m.

Vertybinių popierių pramonė atkreipė dėmesį į tai, kad tikimasi, kad pagerės „Samsung Electronics“ trečiojo ketvirčio pelnas, tačiau sunku grįžti į ankstesnį šurmulį. Vertybinių popierių pramonė prognozuoja, kad „Samsung Electronics“ pajamos šiais metais sudarys apie 27 trilijonus laimėtų, ir tikimasi, kad kitais metais išaugs iki maždaug 35 trilijonų laimėtų. Tačiau, palyginti su 2017 ir 2018 metų pelnu (apie 50 trilijonų laimėta), augimo galimybių dar yra nemažai.

Kita vertus, nors puslaidininkių verslas sudaro didelę „Samsung Electronics“ pelningumo dalį, jis taip pat turi atkreipti dėmesį į išmaniųjų telefonų ir ekranų plėtrą. Pavyzdžiui, nors „Galaxy Note10“ ir „Galaxy Flod“ antrąjį metų pusmetį buvo gerai priimti, realių pajamų ir pelningumo padidėjimą dar reikia pastebėti.

Parodymų versle naujausioje „Asiana“ finansų valdymo instituto ataskaitoje buvo atkreiptas dėmesys į tai, kad mažų OLED gali būti per daug tiekiama per trejus metus, o įmonės atsakas yra gana svarbus. KTB investicijų vertybinių popierių tyrinėtojas Jin Liang Zai (transliteracija) atkreipė dėmesį, kad Kinijos įmonių ratas šiais metais pradėjo masinę OLED plokščių gamybą, o tai gali turėti įtakos kitų metų rezultatams