Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Nugalėk „Intel“! „Samsung Electronics“ užima antrąją vietą pagal ketvirtį pasauliniame puslaidininkių pardavimuose

Nugalėk „Intel“! „Samsung Electronics“ užima antrąją vietą pagal ketvirtį pasauliniame puslaidininkių pardavimuose

Remiantis „Omdia“, rinkos tyrimų bendrovės „Omdia“ duomenimis, pasaulinė puslaidininkių rinka trečiąjį šių metų ketvirtį buvo 147 milijardai JAV dolerių, ty 7%, palyginti su 158 milijardais JAV dolerių antrąjį ketvirtį. „Samsung Electronics“ nugalėjo „Intel“ ir laimėjo antrąją vietą pasauliniuose puslaidininkių pardavimuose.

Dėl padidėjusio vartotojiškos elektronikos ir puslaidininkių produktų paklausos epidemijos metu pasaulinė puslaidininkių rinka nuo 2020 m. Išsiplėtė aštuonis kėlinius iš eilės, tačiau šiais metais rinka pradėjo mažėti - dar vienas ženklas, kad pasaulinė ekonomika patiria spaudimą. Kylančios palūkanų normos ir didėjanti geopolitinė rizika.

Cliffas Rimbachas, vyriausiasis „Omdia“ tyrinėtojas, teigė, kad Q2 rinkos nuosmukis buvo priskirtas PC rinkos silpnumui ir vangiam „Intel“ rezultatams, o ketvirčio sumažėjimą daugiausia lėmė atminties rinkos silpnumas. Rimbachas teigė, kad pelnas atminties rinkoje buvo 27% mažesnis nei ankstesnis ketvirtis, nes klientų atsargų koregavimas ir duomenų centrų, PCS ir mobiliųjų įrenginių lustų paklausos sumažėjimas.


Dėl to „Samsung Electronics“, „SK Hynix“ ir „Micron Technologies“, daugiausia dėmesio skiriant atminties puslaidininkių verslui, šių metų ketvirtį pasiekė mažiau nei idealų puslaidininkių našumą, o jų pajamos mažėjo daugiau nei 10 milijardų dolerių. „Samsung Q3“ pardavimai sumažėjo 28,1% nuo ankstesnio ketvirčio iki tik 14,6 milijardo JAV dolerių. „Intel“ pardavimai siekė 14,9 milijardo JAV dolerių, užėmusi pirmąją vietą siauromis maržomis.

Trečioji vieta buvo „Qualcomm“, jos pardavimai siekė 9,9 milijardo JAV dolerių, ty 5,6% daugiau nei praėjusį ketvirtį. „SK Hynix“ pateko į ketvirtą vietą iš trečiosios vietos praėjusio ketvirčio, ​​o jo pardavimai sumažėjo daugiau nei 26%. „Micron“ pardavimai taip pat sumažėjo daugiau nei 27%, pakeitus šeštąją reitingą „Broadcom“.

Be to, OMDIA puslaidininkių kompanijų reitinge neįeina liejyklų kompanijos, tokios kaip TSMC.