Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Tikimasi, kad 2020 m. Korėjos puslaidininkių pramonė, varoma 5G, pakeis niūrią padėtį

Tikimasi, kad 2020 m. Korėjos puslaidininkių pramonė, varoma 5G, pakeis niūrią padėtį

Dienraščio „Science and Technology Daily“ duomenimis, Pietų Korėjos žiniasklaida „Theinvestor“ pranešė, kad nuolat augant 5G įrangai, tikimasi, kad Korėjos atminties pramonė atgaivins nuo 2020 m., Pakeisdama šių metų niūrių operacijų situaciją.

Korėjos rinkos dalyviai teigė, kad puslaidininkių pramonės pagrindai bus žymiai patobulinti iki 2020 m. Tarp jų, dėka gamintojų, kurie derina rinkos pasiūlą, DRAM rinka pasieks pasiūlos ir paklausos pusiausvyrą, ir tikimasi, kad antruoju laikotarpiu kainos žymiai atsigaus. Pavyzdžiui, „SK Hynix“ ir „Micron“ pradėjo mažinti gamybos apimtį, o „Samsung“ planuoja kitąmet DRAM gamybos liniją paversti vaizdo jutiklių gamybos linija.

Tuo pat metu „IHS Markit“ tyrimų skyrius teigė, kad didelės 5G mobiliųjų telefonų siuntos padidins puslaidininkių paklausą. Kitais metais pasaulinės puslaidininkių pajamos padidės 5,9%, o suma padidės nuo 422,8 milijardų JAV dolerių 2019 m. Iki 448 milijardų JAV dolerių. Todėl 5G bus vienas iš svarbiausių veiksnių, lemiančių puslaidininkių rinkos atgimimą kitais metais.

„IHS Markit“ taip pat teigė, kad technologinės naujovės paskatins paklausos augimą, o rinkos dinamika bus dar labiau padidinta. Pietų Korėjos „Samsung“ ir „SK hynix“ šiuo metu planuoja masiškai gaminti penktos kartos mažos galios DRAM 5G įrenginiams, tačiau šiame etape yra tam tikri DRAM talpos apribojimai, todėl DRAM kainos vėl augs.

Be to, kiti tyrimų institutai, tokie kaip Pramoninio intelekto tyrimų institutas (MIC) ir „Tektronix“ tyrimų institutas, neseniai prognozavo, kad puslaidininkiai 2020 m. Ir toliau didins 5G, AI ir automobilių programų paklausą, padedant atsirandančiam terminalui. programos. Pramonė pamažu išeis iš apačios.