Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Kovodamas daugelį metų, „Qualcomm“ atidarė atstumą naudodamas „MediaTek 5G“?

Kovodamas daugelį metų, „Qualcomm“ atidarė atstumą naudodamas „MediaTek 5G“?

„Qualcomm“ 24 dieną paskelbė, kad įsteigs 5G ekosistemos rizikos kapitalo fondą, kurio bendra suma yra 200 milijonų JAV dolerių (tas pats vienetas), ir pabrėžė, kad manoma, kad 5G 2035 metais gali suteikti iki 13,2 trilijono juanių rinkos galimybių 2035 m. , naudodamiesi investicijomis, kuriomis siekiama pagreitinti. Naujos įmonės kuria 5G programas ne tik išmaniuosiuose telefonuose, kad padėtų skatinti 5G pritaikymą.

5G erą vedė išmaniųjų telefonų programos ir pagreitėjo žmonių akims paskatinus Kinijos ir JAV prekybos karus. Tačiau Taivano pramonės technologijų tyrimų institutas ir tyrimų institutas „Jibang Technology“ neseniai atkreipė dėmesį, kad išmaniųjų telefonų rinka yra subrendusi, daiktų internetas ir daiktų internetas. Tai taikymo sritis, turinti didelį augimo impulsą ateityje.

Konkurencijoje dėl 5G mobiliųjų telefonų lustų ryškiausia kova tarp „Qualcomm“ ir „MediaTek“ yra ta, kad kai rinka palaipsniui virsta mobiliaisiais telefonais, kur turėtų vykti 2 gamyklos?

Kas slypi didelėse investicijose į pramonės statuso įtvirtinimą?

Yao Jiayang, „Tuoba“ pramonės tyrimų instituto vyresnysis analitikas, mano, kad „Qualcomm“ sieks ne tik ieškoti ateities, bet ir sulėtinti konkurenciją mobiliųjų telefonų pusėje, investuodama į kitas programas ir įtvirtindama savo lyderio pozicijas „5G“. .

Rinka neseniai mano, kad „MediaTek“ priartėjo prie „Qualcomm“ technologijos, tačiau „Qualcomm“ 5G mikroschema yra milimetrų bangos juostoje. Technologija lenkia kitus gamintojus nuo pusmečio iki daugiau nei vienerių metų. Įsigijus RF360, būsima kitų 5G produktų kontrolė taip pat bus tobulinimas, todėl gamyklos statusas visada buvo.

Tik „Qualcomm“ turi sustiprinti savo pramonės ir pozicijas rinkoje. Yao Jiayang atkreipė dėmesį į tai, kad didžiulės 5G verslo galimybės yra nuspėjamos. Be to, atsižvelgiant į tai, kad Kinija ir JAV naudos 5G kaip vieną iš prekybos karo ginklų, ji daug investuos į įvairias kompanijas. Būk pirmas, sukūręs savo 5G ekosistemą, ir ateityje atsiras galimybių užkirsti kelią kitoms 5G lustų įmonėms plėsti savo rinkas.

„Qualcomm“ nori išnaudoti milžiniškas verslo galimybes, pirmiausia susidurdama su išlaidų problemomis

Kokia yra 5G rinka, kurią šiuo metu skaičiuoja „Qualcomm“? Yao Jiayang mano, kad tai daiktų internetas ir daiktų internetas. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad „Qualcomm“ toliau tobulino ypač patikimą ir mažo uždelsimo ryšio (URLLC) specifikacijas transporto priemonių internete. Šiuo metu ji ir toliau bendradarbiauja su tarptautiniais telekomunikacijų įrangos pardavėjais, tokiais kaip „Nokia“, ir jos pažanga iš tikrųjų lenkia savo kolegas.

Vis dėlto daiktų internete „Qualcomm“ pažvelgia į siauros juostos daiktų internetą (NB-IoT), čia yra ir daugiau iššūkių. Jis paminėjo, kad NB-IoT yra labai svarbi 5G išdėstymo dalis. Visame pasaulyje, tokiuose kaip „HiSilicon“, „Intel“, „MediaTek“ ir „Ziguang Zhanru“, jie taip pat kuria „NB-IoT“. Ateityje kainų konkurencija neabejotinai yra svarbi rinkos dalis. Todėl didžiausias klausimas, su kuriuo susiduria „Qualcomm“, yra: ar „NB-IoT“ lustai gali uždirbti pinigų?

Yao Jiayang toliau išanalizavo, kad kadangi „Qualcomm“ verslo modelį riboja honorarai, vienas lustas bus parduodamas už 50–60 dolerių, tačiau daiktų interneto produktai reikalauja daugybės, paprastų ir lengvų prekių, o kaina artima žmonėms; pavyzdžiui, gamintojai nori masiškai gaminti išmanųjį laikrodį. Kainą gali tekti kontroliuoti esant 300 USD. „Qualcomm“ lusto kaina yra per didelė. Tai yra tema, kurią turėtų apsvarstyti „Qualcomm“.

Kovodama daugelį metų, „Qualcomm MediaTek“ 5G strategija tampa vis tolimesnė

Atrodo, kad šiuo metu „Qualcomm“ pajuto tendenciją, kad ateityje programos iš mobiliųjų telefonų pereis į kitas sritis, ir ketina energingai išdėstyti programas. Pažvelgus į „MediaTek“, kuris daugelį metų naudojasi mobiliaisiais ryšiais, atrodo, kad jis pasirinko atstatyti 5G mobiliųjų telefonų sistemos vieną lustą (SoC). Daiktų interneto ir transporto priemonių interneto išdėstymas nėra toks akivaizdus.

Dabartinių „MediaTek“ išteklių nepakanka. Yao Jiayang teigė, kad trumpalaikė „MediaTek“ neturėtų sugebėti konkuruoti su „Qualcomm“ šioje rinkoje ne iš mobiliojo telefono. „MediaTek“ ir „Qualcomm“ turi tam tikrą laipsnį pajamų skalės skirtumų. Todėl susidūrusi su 5G, kuri yra palyginti brangi investicija į sidabrines kulkas, „MediaTek“ pirmiausia turi gaminti produktus, kuriuos galima nedelsiant perdirbti, pavyzdžiui, mobiliuosius telefonus.

Kalbant apie „MediaTek“ ateitį į 5G rinką ne iš mobiliojo telefono, Yao Jiayang teigė, kad greičiausiai optimizuoja sąnaudų struktūrą ir aprūpina maistą bei konkurencingus produktus vidutinės ir žemos klasės rinkai. Tai „MediaTek“. 5G daiktų internete greičiausiai 5G automobilių tinklas yra judėjimo būdas.