Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „First Solar“ atsisako EPC verslo, daugiausia dėmesio skirdama komponentų technologijoms

„First Solar“ atsisako EPC verslo, daugiausia dėmesio skirdama komponentų technologijoms

Neseniai JAV filmų komponentų gamintojas „FirstSolar“ išleido informaciją, kurioje daugiausia dėmesio bus skiriama „Series6“ komponentų technologijos plėtrai ir pardavimui, o paskui pasitelkti patikimi trečiųjų šalių EPC partneriai tarnauti JAV rinkos projektams, o ne patys.

Šis sprendimas neturės įtakos statomiems ir planuojamiems pristatyti projektams šiais metais, tačiau sustiprins bendrovės, kaip pirmaujančios PV modulių tiekėjos, pozicijas ir konkurencingumą JAV.

„FirstSolar“ plečia savo pajėgumus, kad patenkintų „Series6“ komponentų poreikius, ir tikimasi, kad antroji bendrovės gamykla JAV pradės gamybą 2020 m. Pradžioje, sukaupdama beveik 1 milijardą JAV dolerių.

Gamybos metu naujoji Ohajo gamykla padidins bendrovės „Series6“ pajėgumą iki 5,4 GW per metus ir taps didžiausiu PV modulių gamintoju JAV.

Šis pokytis taip pat atspindi komponentų technologijos poslinkį į didelio masto serijos komponentus.

Ši „FirstSolar“ pertvarka palies maždaug 100 darbuotojų, kurie paliks įmonę skirtinguose proceso etapuose ir gaus kompensaciją bei paramą užimtumui.