Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Vokietijos mažmeninės prekybos duomenys: AMD procesoriaus pardavimai liepą išaugo dvigubai

Vokietijos mažmeninės prekybos duomenys: AMD procesoriaus pardavimai liepą išaugo dvigubai

„Mindfactory.de“ yra vienas populiariausių mažmeninės prekybos kompiuterinės įrangos pardavėjais Vokietijoje. Nors jo CPU pardavimo statusas neatspindi pasaulinio „AMD / Intel“ produktų pardavimo, jis taip pat gali atspindėti tam tikras rinkos tendencijas.

Neseniai, remiantis naujausiais „Mindfactory“ duomenimis, RYZEN3000 procesorius tapo vienu iš geriausiai parduodamų „Mindfactory“ gaminių po to, kai oficialiai pasirodė liepos 7 d. Jis išaugo dvigubai.

Nors AMD procesorius ilgą laiką pranoko „Intel“ „Mindfactory“, „AMD“ ir „Intel“ pardavimai iš tikrųjų nesiskiria dėl mažesnės vidutinės kainos.

Bet kai „RYZEN3000“ procesorius išėjo į rinką, ši pusiausvyra buvo sulaužyta. Pirmiausia, AMD pardavimai sudarė 79% viso liepos mėn. Procesoriaus pardavimų (daugiau nei pusę jų sudarė RYZEN3000). Kalbant apie pardavimus, „AMD“ taip pat pasiekė oponentų trejetuką. Daugiau nei dvigubai.

Kitaip tariant, „AMD“ apvertė tiek pardavimus, tiek pardavimus su puikiais „RYZEN3000“ našumais.

Dėl šios priežasties nuo liepos „Mindfactory“ CPU pardavimai ir pardavimai labai išaugo.