Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Han Minor Tank“ siūlo šalį prisijungti prie JAV puslaidininkių pramonės aljanso iniciatyvos

„Han Minor Tank“ siūlo šalį prisijungti prie JAV puslaidininkių pramonės aljanso iniciatyvos


Remiantis Korėjos žiniasklaidos pranešimais, Korėjos pramonės ekonomikos ir prekybos institutas (KIET) šį mėnesį paskelbė ataskaitą, analizuojančią, kad pasaulinė puslaidininkių tiekimo grandinė gali būti iš esmės pertvarkyta apie 2025 m. vadovaujama JAV.

Institutas išanalizavo, kad puslaidininkių gamybos galimybės JAV, Europoje ir Japonijoje nuolat didės, o vietinė gamyba taip pat decentralizuos pasaulinę tiekimo grandinę. Korėjos įmonėms būtina padidinti savo buvimą visame pasaulyje, kad išlaikytų savo pramoninį konkurencingumą.

Anksčiau JAV pasiūlė iniciatyvą „CHIP 4“, kad pakviestų Pietų Korėją prisijungti, o Pietų Korėjos žiniasklaida taip pat tikisi, kad JAV prezidentas Bidenas, kuris apsilankys šį mėnesį, pirmą kartą apsilankys „Samsung Electronics“ gamykloje.