Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Hisilicon lustai parduodami visuomenei, šie taškai visiškai sutriuškino konkurentus

Hisilicon lustai parduodami visuomenei, šie taškai visiškai sutriuškino konkurentus

Neseniai žinia apie „Huawei Hisilicon“ viešą lustų pardavimą sukėlė pramonės susirūpinimą. Pasak „Jiwei.com“ reporterio, buitinis pramonės klientas yra baigęs atitinkamus „Hisilicon“ mikroschemų bandymus ir pasiekė strateginę partnerystę su „Hisense“. Gamintojo viešai neatskleista informacija apie „Hisilicon“ lustų pardavimo pranašumus iš šių punktų:

1. Patikimas tiekimas. Viešai neatskleista informacija nurodė, kad kai TI iš pradžių pasirinko tiekimą, kita šalis paprašė, kad užsakymo kiekis prasidėtų nuo 10K, o užsakymas turėtų būti visiškai apmokėtas grynaisiais ir atsiskaitytas JAV doleriais. Be to, TI gabens iš JAV, o užsakymo pristatymo laikas yra 6–8 mėnesiai. „Hisilicon“, priešingai, užsakymas turi prasidėti tik nuo 0,5K, ir visi yra sandėlyje.

Antra, kaina yra pigi. Insaideriai atskleidė, kad „Hisilicon“ nurodyta kaina yra daugiau nei 50% mažesnė nei TI.

Trečia, procesas yra labiau pažengęs. Viešpats atvirai pareiškė, kad, palyginti su TI procesu, pažangiausias Hisilicono procesas priklauso „kartų valcavimui“. Todėl „Hisilicon“ produktai turi didelių pranašumų, susijusių su funkcijomis ir našumu.

"Remiantis Kinijos ir JAV prekybos karo aplinka, priversdama Kinijos gamintojus pereiti prie vietinių lustų," HiSilicon "taip pat pasinaudojo šia tendencija", - teigė viešai neatskleistas asmuo. Anksčiau nebuvo pasirinkimo. „HiSilicon“ produktus dabar galima parduoti visuomenei. Į gamybą orientuotos įmonės tiesiog „myli„ Huawei “.

Viešai neatskleista informacija taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad praeityje JAV lustai turėjo nukentėti, o kitų vietinių lustų gamintojų stabilumas ir našumas nebuvo pakankamai geri. Jis atskleidė, kad pasirinko tiekti vietinį gamintoją, o dėl prasto stabilumo sumokėjo daugiau nei milijoną po pardavimo. Šiuo metu išbandyti „Hisilicon“ produktai turi didelių pranašumų stabilumo atžvilgiu.

„Worejun“, vyriausiasis „Core Research“ analitikas, atkreipė dėmesį: „Jei„ Hisilicon “taip pat parduoda lustus, ypač standartinius lustus, tokius kaip galios valdymas ir RF, tai neabejotinai turės didelę įtaką susijusių sričių projektavimo įmonėms. Be gaminio kokybės, tik Hisense'o masė yra didžiulis kainos pranašumas, susijęs su darbo, pakavimo ir kitomis išlaidomis, todėl daugeliui konkurentų gali būti sunku susidoroti.

Suprantama, kad Šanchajaus „Hisilicon“, kuris buvo įsteigtas praėjusių metų balandį, savo mikroschemų produktus parduos atviroje rinkoje. Kita vertus, „Shenzhen Hisilicon“ yra atsakingas už lustų tiekimą savo patronuojančiai įmonei.