Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Pranešama, kad „Hyundai Motor“, „SK“, įsteigta akumuliatoriaus bendrą įmonę JAV

Pranešama, kad „Hyundai Motor“, „SK“, įsteigta akumuliatoriaus bendrą įmonę JAV

„Reuters“ šaltinių duomenimis, „Hyundai Motor“ ir „Battery Maker SK“ rengia derybas dėl akumuliatoriaus bendros įmonės JAV.


Anot ELEC, bendroji įmonė valdys elektromobilių (EV) akumuliatorių gamybos gamyklą, galbūt Alabamoje ar Gruzijoje, kur „Hyundai Motor“ jau turi gamyklą, o SK - Gruzijoje, pranešė šaltiniai. gamykla.

Pranešama, kad JAV prezidentas gegužės 21 d. Apsilankys Pietų Korėjoje ir tikimasi, kad jis susitiks su Korėjos konglomeratų, tokių kaip „Samsung“, SK, „Hyundai Motor“ ir LG, prezidentus. Tikimasi, kad „Hyundai Motor“ ir „SK ON“ paskelbs planus, kaip JAV bendrą įmonę įkurti.

Laikraštis pažymėjo, kad „Hyundai“ planuoja išleisti 3 milijardus dolerių naujai automobilių gamyklai Alabamoje, kad pagamintų elektrines ir hibridines transporto priemones.

Automobilių gamintojas spalio mėnesį pradės gaminti „Santa Fe“ hibridą, o gruodį - „Genesis GV70“, tai reiškia, kad jis turės sugebėti įsigyti daugiau baterijų. „Hyundai Motor“ anksčiau paskelbė apie akumuliatorių partnerystės su „LG Energy Solutions“.