Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Pramonė: Kinijos užraktas rimtai paveikė „MacBook Pro“ siuntas

Pramonė: Kinijos užraktas rimtai paveikė „MacBook Pro“ siuntas



„Quants“ gamykla Šanchajuje, Kinijoje, dar turi visiškai atkurti „MacBook Pro“ gamybos pajėgumus, o vartotojai, užsisakę „Apple“ nešiojamųjų kompiuterių, dabar gali negauti prietaisų iki liepos vidurio, teigia tiekimo grandinės šaltiniai.

„DigiMimes“ duomenimis, vienintelis „Apple“ 14 colių ir 16 colių „MacBook“ privalumų surinkėjas, gaminamas Šanchajaus gamykloje.

„Apple“ analitikas Ming-chi Kuo anksčiau yra pareiškęs, kad „Quanta“ yra beveik vienintelė „Apple“ „MacBook“ liejykla, todėl tarp pagrindinių „Apple“ produktų linijų „Apple“ „MacBook“ yra labiausiai paveikta per „Quanta“. Daugelio „MacBook Pro“ modelių pristatymo laikas padidėjo nuo trijų iki penkių savaičių nuo užrakto.

Ataskaitoje atkreiptas dėmesys į tai, kad pasroviui surinkėjai galėjo atnaujinti gamybos linijas, tačiau daugelis jų vis dar susiduria su nepakankamos dalių tiekimo problema ir ne tik tai, bet ir logistikos problema. Oru, kad sutrumpintų gabenimo laiką.