Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Intel“ aktyviai investuoja į 100G „Ethernet“, kuris gali paspartinti populiarumą

„Intel“ aktyviai investuoja į 100G „Ethernet“, kuris gali paspartinti populiarumą



  Reaguodama į sparčiojo perdavimo ir skaičiavimo reikalavimus, tokius kaip debesis, serveris ir duomenų centras, „Intel“ aktyviai reklamuoja 100G Ethernet diegimą, tikimasi, kad 100G Ethernet skverbties sparta žymiai paspartės. Alexas Chengas, „Intel Business & Marketing Group“ komercinio verslo direktorius, teigė, kad „Intel“ duomenų centrų rinkoje yra daugiau nei 95% savo ekosistemų (įskaitant skaičiavimą, saugojimą ir tinklų kūrimą). Naudodamas šį pranašumą, „Intel“ pradėjęs patekti į 100G Ethernet rinką, visi duomenys Centrinės pramonės tiekėjų ir vartotojų srautai paspartins 100G Ethernet diegimą.

Pranešama, kad siekdama skatinti 100G Ethernet kūrimą, „Intel“ neseniai išleido „Intel Ethernet 800“ serijos valdiklius ir adapterius, ir tikimasi, kad masinę gamybą jie pradės 2019 m. Trečiąjį ketvirtį. „Intel“ atkreipė dėmesį, kad naujoji „Ethernet“ šeima prideda įvairių novatoriškų galimybių. savybes, įskaitant „Application Device Array“ (ADQ), kuris pagerina programos našumą ir atitinka paslaugų lygio susitarimo (SLA) nuoseklumą.

ADQ leidžia programoms paleisti atvirąjį kodą su „Redis“, 50% pagerinant reakcijos laiko nuspėjamumą, 45% sumažinant delsą ir 30% padidinant pralaidumą.

Be to, prie kitų pažangių funkcijų yra patobulintas dinaminis įrenginių personalizavimas (DDP), siekiant pagerinti paketų apdorojimo efektyvumą ir įgalinti naujas paslaugas, ir naudojantis „iWARP“ ir „RoCE v2 Remote Direct Memory Access“ (RDMA) palaikymu. Darbo krūviai, labai jautrūs latencijai, yra apdorojami greičiau.

Alexas Chengas paaiškino, kad dabartinis duomenų centras yra populiariausias naudojant 10G Ethernet, o 100G Ethernet yra laikomas nišine rinka. Vis dėlto, atsiradus daiktų internetui ir AI, siekiant didesnio perdavimo ir skaičiavimo efektyvumo, atėjo era, kuri naudojasi greitaveikos tinklu prisijungti prie debesies; „Intel“ statant duomenų centrą, pagrindinis dėmesys skiriamas ne tik skaičiavimui, saugojimui, bet ir tinklui. Todėl buvo nuspręsta aktyviai investuoti į 100G Ethernet statybą. Dėl naujos 800 serijos ir savo ekosistemos pranašumų 100G Ethernet konstrukcija bus sklandesnė, o duomenų centrai kuo anksčiau pateks į 100G Ethernet erą.