Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Intel“ naujojo 26 branduolių procesoriaus ekspozicija

„Intel“ naujojo 26 branduolių procesoriaus ekspozicija

Anot „Tom's Hardware“, „Intel“ galbūt planuoja išleisti supaprastintą „Xeon W-3175X“ procesoriaus versiją. „Xeon W-3175X“ yra 28 branduolių HEDT pavyzdinis produktas, kurį „Intel“ pristatė prieš metus, ir yra vienintelis „C621“ mikroschemų rinkinio procesorius, kuris naudoja „LGA 3647“ lizdą.

„SiSoftware“ duomenimis, naujasis „Xeon“ naudoja 26 branduolius, kurių laikrodis yra 4,1 GHz.

Šiuo metu „Intel Xeon W-3175X“ kainuoja 3000 USD ir yra brangiausias „Intel“ aukščiausios klasės stalinis procesorius. Todėl naujasis 26 branduolių „Xeon“ turėtų būti išdėstytas viduryje ir aukščiausiame gale, ir tikimasi, kad užsienio žiniasklaida parduos už maždaug 2000 USD.

Užsienio žiniasklaida mano, kad šis „Xeon“ yra atsakas į AMD artėjantį „Threadripper 3000“ procesorių. Be to, „Intel“ trečiadienį taip pat pareiškė, kad kitą mėnesį bus išleista naujos kartos aukščiausios klasės stalinių kompiuterių procesorius, pavadinimu „Cascade Lake-X“. Palyginti su esamu produkto kodiniu pavadinimu „Skylake-X“, naujasis centrinis procesorius smarkiai padidins kiekvieną dolerį. Spektaklis.