Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Japonijos ir Amerikos technikai negali pasiekti Kinijos! LCD ekrano, puslaidininkių ir kitų gamyklų uždelstas išplėtimas

Japonijos ir Amerikos technikai negali pasiekti Kinijos! LCD ekrano, puslaidininkių ir kitų gamyklų uždelstas išplėtimas

Šiuo metu Kinijos epidemijų prevencijos ir kontrolės padėtis ir toliau gerėja, ir praėjo šiek tiek laiko iki Wuhano atrakinimo. Vis dėlto neseniai Japonijos žiniasklaida atkreipė dėmesį į tai, kad nuolatinis pasaulinės epidemijos plitimas užkirto kelią Japonijos, JAV ir kitų šalių inžinieriams pasiekti Kiniją, sukėlęs naujienas apie vėluojančią gamybos plėtrą aukštųjų technologijų gamyklose, tokiose kaip LCD skydai ir puslaidininkiai Kinijoje. .

„Nikkei“ pranešė, kad nors Kinija panaikino blokadą ir atnaujino gamybą apdirbamojoje pramonėje, kai kurie elektroninių komponentų gamintojai vis dar negali gauti svarbaus ištekliaus plėtrai: tarptautinių talentų.

Ataskaitoje buvo atkreiptas dėmesys, kad Japonijos, JAV ir kitų šalių inžinieriai vaidino pagrindinį vaidmenį užsakant gamyklos įrangą. Kadangi daugelis šalių riboja piliečių veiklą ir išvykas į užsienį, šie inžinieriai negali pasiekti Kinijos, todėl Kinijoje atsirado aukšto lygio skystųjų kristalų skydai ir puslaidininkiai. Technologijų gamyklos plėtra buvo atidėta.

Tarp jų, BOE skystųjų kristalų skydo gamyklos išplėtimas Uhane buvo sustabdytas, nes bendrovės japonų techninis konsultantas grįžo į Kiniją dėl naujo vainikėlio viruso.

Pranešama, kad tikimasi, kad gamyklos mėnesio gamybos pajėgumai bus maždaug 90 000 vienetų iki 2020 m. Pabaigos, tačiau dėl abiejų vyriausybių apribojimų atvykti ir išvežti užsienio piliečius nėra aišku, kada šie Japonijos technikai grįžti į Kiniją.

Šiuo atžvilgiu Azijos rinkos tyrimų bendrovės „Display Supply Chain Consultants“ vadovas Yoshihide Tamura teigė, kad jei tokia padėtis išliks, gamyklos metiniai gamybos pajėgumai gali būti tik du trečdaliai pradinio plano.

Tuo pačiu metu su ta pačia problema susiduria ir kiti gamintojai. Kovo mėnesį buvo atidaryta antroji „Samsung“ atminties gamykla Sianas mieste. Japonijos technikai turėjo įdiegti naują įrangą, tačiau dėl tos pačios priežasties gamyklos įrengimo eiga buvo atidėta. Be to, Nyderlandų litografijos milžinė ASML taip pat vėlavo vežti dėl techninių darbuotojų judėjimo apribojimų ir logistikos sąstingio.

Verta paminėti, kad pranešime taip pat buvo atkreiptas dėmesys į tai, kad nors „Ziguang Group“ puslaidininkių gamykla Uhane ir toliau gamina, plėtra gali būti atidėta.

Ir šie gamybos vėlavimai ilgainiui paveiks vartotojų elektronikos gaminius. Tiksliau sakant, Kinija vaidina pagrindinį vaidmenį tokių prietaisų, kaip „Apple iPhone“ ir „Nikon“ fotoaparatai, tiekimo grandinėje. Pirmiau minėti gamybos vėlavimai yra labai svarbūs vartotojams skirtų elektronikos elementų surinkimui Kinijoje ir kituose regionuose. Suprantama, kad kai kurie „Panasonic“ nešiojamųjų kompiuterių serijos modeliai nėra sandėlyje dėl sunkumų perkant Kinijoje pagamintas dalis; „Nikon“ aukščiausios klasės sportinė fotografija D6, kuri bus pradėta gaminti kovo mėnesį, taip pat buvo atidėta iki kito mėnesio.