Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > LG U + trečiojo ketvirčio finansinė ataskaita išleista, Cheng taip pat 5G nugalėti taip pat 5G

LG U + trečiojo ketvirčio finansinė ataskaita išleista, Cheng taip pat 5G nugalėti taip pat 5G

„LG U +“ paskelbė savo trečiojo ketvirčio pajamų ataskaitą. Nors jai pavyko pritraukti 5G vartotojus, kad padidėtų pajamos, ji taip pat sumokėjo didžiulius 5G įrangos investavimo mokesčius ir rinkodaros išlaidas, todėl veiklos pelnas sumažėjo 31,7%.

„LG U +“ paskelbė savo trečiojo ketvirčio pajamas pirmąjį pusmetį: jos pajamos siekė 3 2442 trilijonus, o pajamos - 155,9 milijardo. Pajamos padidėjo 8,4% per tą patį praėjusių metų laikotarpį, tačiau veiklos pelnas buvo 31,7% mažesnis nei tuo pačiu laikotarpiu pernai.

Pietų Korėjos technologinė žiniasklaida „su meile“ atkreipė dėmesį, kad „LG U +“ praėjusį antrąjį ketvirtį pradėjo perkelti dėmesį į 5G. Tuo metu pelnas buvo 29,6% mažesnis nei ankstesniais metais. Tačiau trečiąjį šių metų ketvirtį pajamos sumažėjo labiau nei tuo metu.

Tuo metu „LG U +“ peržiūrėjo poreikį sumažinti rinkodaros išlaidas ir atsikratyti rinkos dalies. Tačiau 5G verslas tik prasidėjo, „LG U +“ turi investuoti milžiniškas rinkodaros ir statybos sąnaudas.

Trečiąjį „LG U +“ ketvirtį rinkodaros išlaidos sudarė 586,1 milijardo laimėjimų, ty 17,5% daugiau nei tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, 3,8% didesnės nei ankstesniame ketvirtyje ir sudarė 24,4% visų pajamų. Dėl padidėjusio 5G išmaniųjų telefonų skaičiaus padidėjo ir susijusios reklamos bei mobiliųjų telefonų subsidijos. Kita vertus, 5G nacionalinio tinklo kapitalo išlaidos (CAPEX) taip pat padidėjo 7,4%, palyginti su ankstesniu ketvirčiu, ir padidėjo 169,4%, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu.

Laimei, padidėjus 5G vartotojų skaičiui, padidėjo ir „LG U +“ belaidžio ryšio pardavimai bei vidutinės pajamos vienam vartotojui (ARPU). Palyginus trečiojo ketvirčio veiklos rezultatus su ankstesniu ketvirčiu, pajamos ir pelnas padidės 1,4. %, 5%.

Iš verslo padalinio perspektyvos, „LG U +“ bevielio verslo pajamos augo tris ketvirčius iš eilės ir pasiekė 1,3977 trilijonus laimėjimų, 3,5% daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai. Be to, rugsėjo pabaigoje „LG U +“ 5G vartotojų skaičius siekė 875 000, ty 5,9% visų vartotojų, o ARPU buvo 0,2% didesnis nei ankstesnis, pasiekdamas 3 210,17.

Internetinės televizijos (IPTV) ir ypač greitaveikos tinklo verslas taip pat stabiliai auga. Išmaniųjų namų pajamos yra 509 milijardų laimėtų sumų, iš kurių pajamos iš IPTV yra 258,4 milijardo laimėtų, o ypač didelės spartos tinklo pajamos yra 2016 milijardų laimėtų, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai. Kiekvienas augimas buvo 5,8% ir 7,8%.

Ketvirtajame „LG U +“ ketvirtyje bus išplėsta 5G aprėptis, o „LG U +“ sustiprins 5G verslą, tuo pačiu išplėsdama išmaniųjų namų ir įmonės laidų pranašumus.