Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Mengas Pu, „Qualcomm China“ pirmininkas: Bendradarbiavimas su „Huawei“ mikroschemų srityje

Mengas Pu, „Qualcomm China“ pirmininkas: Bendradarbiavimas su „Huawei“ mikroschemų srityje

Šiandien (8) „Qualcomm China“ pirmininkas Mengas Pu išreiškė savo požiūrį į „Huawei“ ir „Huawei“ santykius per 10-ąjį Caixin viršūnių susitikimą 2019 m.

Kalbėdamas apie konkurenciją lustų srityje, Mengas Pu sakė: "Šioje pramonėje dažnai vartojamas žodis yra konkurenciniai santykiai. Mes ir„ Huawei "konkuruojame."

Mengas Pu teigė, kad globalizacija pavertė konkurencinius santykius konkurenciniais santykiais, ypač lusto srityje. Jis užsiminė, kad „Qualcomm“ ir „Huawei“ yra konkuruojantys santykiai. „Huawei“ taip pat kuria mobiliųjų telefonų lustus. Nors „Huawei“ lustai yra teikiami jų pačių mobiliosioms programoms, „Qualcomm“ yra siūlomi kitiems, tačiau galų gale visi daro tą patį. Taigi yra konkurenciniai santykiai. Be to, „Huawei“ taip pat yra vienas didžiausių „Qualcomm“ partnerių Kinijoje. „Qualcomm“ teikia „Huawei“ lustus, kurie papildo kitas produktų linijas.

Mengas Pu teigė, kad tokie konkurenciniai santykiai tęsis dar ilgai. Kol bus konkurencija, visi investuos daugiau išteklių ir skatins pramonės pažangą.

Pranešama, kad „Qualcomm“ įsipareigojo tyrinėti ir plėtoti 5G lustus. „Qualcomm“ 2016 m. Išleido pirmąjį 5G modemo lustą X50, siekdama aprūpinti komerciniais terminalais pirmuosius operatorius, kurie pasaulyje paleido 5G tinklus. Dabartiniai antros kartos X55 ir trečiosios kartos 7 serijos SOC integruoti lustai glaudžiai bendradarbiauja su terminalų gamintojais.

„Huawei“ taip pat yra. Neseniai „Huawei“ oficialiai išleido savo 990 lustą, kurį sudaro standartinė versija ir 5G versija. Pareigūno teigimu, tai yra pirmasis pramonėje integruotas 5G bazinės juostos procesorius.