Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Micron“ generalinis direktorius: santykiai su „Huawei“ buvo labai geri!

„Micron“ generalinis direktorius: santykiai su „Huawei“ buvo labai geri!

Anot „Reuters“, ketvirtadienį „Micron“ generalinis direktorius Sanjay Mehrotra Pekino „Bloomberg“ naujame ekonomikos forume CNN žurnalistams sakė, kad santykiai su Kinijos technologijų milžine „Huawei“ „buvo labai geri“.

Verta paminėti, kad beveik pusę „Micron“ pajamų gauna Kinijos rinka. „Micron“ generalinė direktorė Sanjay Merotra per rugsėjo 26-osios konferenciją dėl uždarbio prisipažino, kad jei subjektų, nukreiptų prieš „Huawei“, sąrašas ir toliau egzistuoja, o „Micron“ nesugeba gauti licencijos, tai per artimiausius kelis ketvirčius pardavimų nuosmukis gali būti dar rimtesnis.

CNN taip pat pranešė, kad „Micron“ vadovai teigė, kad pagal JAV sankcijas Kinijai bendrovė susiduria su rimtais sunkumais dėl didžiausio „Huawei“ kliento praradimo.

Kaip sakė Sanjay Mehrotra, „Micron“ kreipėsi dėl prekybos ministerijos leidimo, kad padidintų siuntų kiekį į „Huawei“. Tačiau nežinoma, ar „Micron“ yra licencijuota!