Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Micron“ skelbia greičiausią pasaulyje SSD su 3D XPoint technologija

„Micron“ skelbia greičiausią pasaulyje SSD su 3D XPoint technologija

Atminties gamintojas „Micron“ neseniai paskelbė, kad oficialiai išleido sparčiausią pasaulyje SSD-MicronX100SSD, turintį 2,5 milijono skaitymo / rašymo greičio per sekundę ir pralaidumo virš 9GB / s, o tai yra didžiausias pramonei. Tikimasi, kad pavyzdžių bus dar šį sezoną. Klientui.

„Micron“ atkreipė dėmesį į tai, kad „MicronX100SSD“ yra pirmasis produktas „Micron“ produktų šeimoje, specialiai skirtas duomenų centrams, kuriuose yra didelis saugojimo tankis ir didelis atminties tankis. Šiais sprendimais bus pasinaudota „3DXPoint“ technologijos pranašumais, o saugykla pateks į naują saugojimo lygį, esant aukštesniam saugojimo ir patvarumo lygiui nei DRAM bei aukštesnei ištvermei ir našumui nei NAND.

„Micron“ taip pat pažymėjo, kad „MicronX100SSD“ užtikrina pramonės našumą, kuris sutrikdo didelių duomenų programų ir duomenų mainų darbo krūvius, derinant pramonėje pirmaujančius didelius pralaidumus, mažą delsą, paslaugų kokybę (QoS) ir aukšto tolerancijos produktus. „Micron X100SSD“ pagreitina duomenų centro programas, realiu laiku pateikdamas didelius duomenų kiekius, ir žymiai padidina duomenų perdavimo greitį, išlaikydamas nuspėjamą ir greitą paslaugų teikimą, kad duomenų įžvalga būtų greitesnė.

Remiantis „Micron“ paskelbtais duomenimis, „MicronX100SSD“ siūlo iki 2,5 milijono skaitymo / rašymo kartų per sekundę (IOPS) didelio našumo vietinėje saugykloje, daugiau nei tris kartus viršijančius konkurencingiausius SSD produktus. Be to, jos skaitymo, rašymo ir rinkimo režimų pralaidumas viršija 9 GB / s, tris kartus greitesnis nei šiandien konkurencingiausiuose NAND produktuose, be to, užtikrina nuoseklų skaitymo ir rašymo latenciją, 11 kartų trumpesnį nei NANDSSD. Pagerinkite galutinio vartotojo patirtį nuo 2 iki 4 kartų, naudodami įvairias programas su universaliais duomenų centro darbais.

„Micron“ taip pat pabrėžia, kad „MicronX100SSD“ didelio našumo maža saugykla leidžia vartotojams per daug apsirūpinti, kad būtų užtikrintas didelis našumas. Be to, kadangi „Micron X100SSD“ palaiko standartinę „NVMe“ sąsają, galėsite mėgautis visais gaminio pranašumais nekeisdami programinės įrangos.