Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > NB-IoT bus pagrindinis LPWAN programų pasirinkimas 5G eroje

NB-IoT bus pagrindinis LPWAN programų pasirinkimas 5G eroje

NB-IoT pradėjo „pagreitį“.

Nuo pirmojo „NB-IoT“ įvedimo 2015 m., „NB-IoT“ patyrė 2016 metų standartinį užšalimą, 2017 metų sprendimas yra paruoštas, o ekologinė 2018 metų brandos stadija yra keli etapai. Cao Ming, „Huawei“ belaidžio produktų linijos viceprezidentas, teigė, kad NB-IoT sėkmingai pateko į komercinio masto etapą 2019 m. NB-IoT „100 milijonų“ buriavimo ekologiniame viršūnių susitikime. Pasaulyje yra 89 NB-IoT komerciniai tinklai. Turėdama daugiau nei 180 modelių ir beveik 70 milijonų verslo ryšių, „NB-IoT“ tapo geriausia pasaulyje, populiariausia ir populiariausia LPWA technologija.

Cao Mingas paminėjo, kad plėtojant NB-IoT pramonę, „Huawei“ yra ištikimas NB-IoT pramonės rėmėjas ir toliau žengia į priekį NB-IoT pramonės srityje sprendimų ir pramonės ekologijos srityse. Kalbant apie sprendimus, „Huawei“ yra pirmaujanti pramonės įmonė, teikianti „NB-IoT“ galutinius sprendimus nuo lustų ir tinklo įrenginių iki „IoT“ debesų platformos.

Cao Ming pristatė, kad prieš trejus metus „Huawei“ pristatė NB-IoT mikroschemą „Boudica 120“, kuri labai paspartino komercinį NB-IoT procesą. 2018 metais „Huawei“ sukūrė „Boudica 150“ lustą, palaikė R14 protokolą, palaikė kelias dažnių juostas ir artėjo prie atlikimo. GPRS efektyviai praplečia NB-IoT taikymo sritį. Iki 2020 m. „Huawei“ paleis „Boudica 200“ lustą, palaikantį 3GPP R14 / R15 protokolą, su didesne integracija, saugumu ir atvirumu. Įprastais atvejais energijos suvartojimą galima sumažinti daugiau kaip 40%. „Boudica 200“ taikymas bus dar geresnis NB-IoT terminalų sujungimo efektyvumas.

Tinklo, platformos ir ekologiniu lygmeniu „Huawei“ taip pat nuolat deda pastangas.

Tinklo lygiu „Huawei“ seka protokolo raidą ir nuolat gerina „nuo vieno iki kito“ veikimą. R14 prisijungimo sparta pasiekė 150 kbps. Palyginti su GPRS IoT technologija, R15 / R16 delsos ir energijos sąnaudos bus dar labiau sumažintos, o aprėpties atstumas gali pasiekti 120KM. Iki to laiko NB-Io įgalinimo sritis bus platesnė.

Debesų platformoje, kurios pagrindą sudaro „OceanConnect IoT“ debesų platforma, „Huawei“ gali teikti viso scenarijaus pilno scenarijaus debesies paslaugas išmaniesiems miestams, automobilių tinklams, išmaniesiems miesteliams ir kitoms pramonės šakoms. Jis turi milijardo lygmens jungtį ir milijonų lygių lygiagrečias galimybes. Adaptacija apima NB-IoT. Kelių tinklų, kelių protokolų ir daugelio pramonės šakų sąsajos, įskaitant 5G, jau apibendrino 50 ir daugiau pramonės ir 3000 ir daugiau partnerių pramoninę ekologiją.

Ypač kalbant apie ekologiją, Cao Mingas paminėjo, kad 2016 m. „Huawei“ pirmą kartą sukūrė „Openlab“, teikdamas tokias paslaugas, kaip sprendimų projektavimas, sprendimų integracija ir techninis sertifikavimas IoT partneriams. Šiuo metu ji sėkmingai inkubavo daugiau nei 40 komercinių „Openlab“ programų. . Tuo pačiu metu „Huawei“ energingai išplėtė NB-IoT ekosistemą per pramonės aljansus, pramonės asociacijas ir kitas organizacijas, siekdama skatinti nuodugnų NB-IoT technologijos pritaikymą įvairiose pramonės šakose. Šiuo metu GSMA yra 2500 novatoriškų NB-IoT aljanso narių, įtraukiančių 1 500 kompanijų. Palaikant pramonės asociacijas, NB-IoT buvo įtrauktas į vandens, dujų, gatvių apšvietimo, priešgaisrinės apsaugos ir žemės katastrofų stebėjimo pramonės standartus. Tarp jų vandens, dujų ir kitų pramonės šakų jungčių skaičius pasiekė 10 milijonų. Vykdydami tolesnius veiksmus, „Huawei“ padidins NB-Io GLocal (globalus + lokalus) ekologinio plano įgyvendinimą, nukopijuos sėkmingą Kinijos NB-IoT patirtį užsienyje ir kartu išplės užsienio rinką su Kinijos vidaus partneriais.

Kaip mes visi žinome, atėjo 5G komercinis automobilis. 5G eroje operatoriams pagrindine našta taps kelių tinklų eksploatavimo išlaidos. Siekiant pagerinti veiklos efektyvumą, 2G ir 3G laipsniškai pasitraukia iš tinklo, o spektro perėjimas į efektyvesnį 4G bus šių laikų tendencija. Tikslinis eros tinklas bus 4G + 5G. Cao Mingas pabrėžė, kad daugiau nei 20 operatorių visame pasaulyje uždarė 2G tinklus, o Kinijos operatoriai taip pat ruošiasi trauktis 2G / 3G tinklui. Todėl pramonė jau suprato šios technologijos evoliucijos tendencijas ir, naudodamasi NB-IoT technologija, sukūrė internetinius internetinius terminalus. Šiais metais naujų jungčių skaičius Kinijos NB-IoT viršijo 2G.

Šių metų liepą tiek Kinijos delegacija, tiek 3GPP pateikė NB-IoT kaip 5G technologijos kandidatą ITU (Tarptautinei telekomunikacijų sąjungai), tai reiškia, kad NB-IoT taps 5G technologijos dalimi. Ateityje dislokuotas NB-IoT terminalas gali prieiti prie 5G tinklo paprastai po to, kai ateityje spektras bus paskirtas 5G NR (nauja oro sąsaja). Galiausiai Cao Mingas pažymėjo, kad R16 susitarime, kuris bus įšaldytas 2020 m. Kovo mėn., Tikrai nebus apibrėžta nauja 5G LPWAN technologija. NB-IoT bus pagrindinis LPWAN programų pasirinkimas 5G eroje. Visose gyvenimo srityse galima visapusiškai išnaudoti subrendusią dabartinės NB-IoT ekologiją, paspartinti pramonės atnaujinimą ir laimėti galimybę artėjančioje „5G interneto visko“ eroje.