Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > NXP išnaudoja visą transporto priemonės duomenų potencialą naudodamas transporto priemonių tinklo S32G procesorių

NXP išnaudoja visą transporto priemonės duomenų potencialą naudodamas transporto priemonių tinklo S32G procesorių

Palaiko naujausius į paslaugas orientuotus šliuzus ir įgalina greitą bevielio diegimo (OTA) naujų funkcijų bei pažangių duomenų iš debesies analizę.

Įsipareigojęs užtikrinti 10 kartų didesnę skaičiavimo galią ir tinklo veikimą, užtikrindamas ASIL D funkcinę saugą, palaikančią autonominio vairavimo programas

Pagreitinkite perėjimą prie supaprastintos domeno valdikliu pagrįstos transporto priemonės architektūros, kad klientams pateiktumėte referencinių sistemų sprendimus


Las Vegasas, JAV - 2020 m. Sausio 9 d. - „NXP Semiconductors N.V.“ (NASDAQ: NXPI) paskelbė apie naujojo „S32G“ transporto priemonių tinklo procesoriaus paleidimą. Šis procesorius žymi svarbų posūkio tašką projektuojant ir įgyvendinant transporto priemonės architektūrą. Kaip naujausias „NXP S32“ procesorių šeimos produktas, „S32G“ procesorius gali padėti automobilių pramonei pereiti prie didelio našumo, domenų pagrindu sukurtų transporto priemonių architektūros, sumažinti programinės įrangos sudėtingumą ir padidinti šifravimą bei funkcinį saugumą. Šiuo metu šį S32G priėmė didieji pasauliniai originalios įrangos gamintojai ir jis vaidina svarbų vaidmenį teikiant paslaugas, orientuotas į paslaugas, ir padeda originalių įrenginių gamintojams pereiti nuo automobilių gamintojų prie transporto priemonių duomenų teikimo paslaugų teikėjų ir taip išplėsti verslo galimybes.

Ateityje naujų duomenų valdymu pagrįstų transporto priemonių versle sujungti automobiliai turi žymiai pagerinti kompiuterio našumą ir ryšių saugumą. „S32G“ procesorius saugiai valdo transporto priemonių duomenų perdavimą ir apsaugo kritines programas nuo netinkamo išnaudojimo, taip padidindamas automobilių tinklo saugumą iki visiškai naujo lygio. „S32G“ yra pirmas kartas pasaulyje, integruojantis tradicinį MCU ir didelio našumo MPU su ASIL D funkcine sauga į vieną mikroschemą, ir tuo pačiu metu integruojantis tinklo komunikacijos greitintuvą. Palyginti su ankstesniu vienos funkcijos lustu, našumas buvo žymiai pagerintas.

Transporto priemonėms toliau tobulėjant jungiamumui, automatizavimui ir elektrifikavimui, atsiras daugybė duomenų pagrindu teikiamų paslaugų. Palaikomos stiprios, saugios ir patikimos „NXP“ apdorojimo technologijos, originalios įrangos gamintojai pradėjo ieškoti naujų verslo modelių, tokių kaip transporto priemonių draudimas, transporto priemonių sveikatos stebėjimas ir transporto priemonių parko valdymo paslaugos.

Be to, S32G nėra tik tinklo procesorius. Unikalus funkcijų derinys leidžia palaikyti naujausias ADAS programas ir suteikia saugias bei patikimas ryšio funkcijas, žymiai pagerinančias bendrą transporto priemonių tinklo integraciją. „Mes tikime, kad unikalus tinklo komunikacijos, skaičiavimo našumo ir funkcinio S32G procesoriaus derinys puikiai tinka mūsų naujos kartos ADAS domeno valdikliui“, - sakė Bernhardas Augustinas, „Audi“ autonominio vairavimo ECU plėtros direktorius.

Apie „NXP S32“ procesorių serijas

„NXP S32“ architektūra išsprendžia ateities automobilių plėtros iššūkius įgyvendindama daugybę architektūrinių naujovių, skirtų automobilių gamintojams greičiau pateikti į rinką turtingą transporto priemonės patirtį ir autonominio vairavimo galimybes.

„NXP S32“ procesorių šeima teikia vieningą architektūrą, apimančią didelio našumo MCU ir MPU, taip pat konkrečioms programoms taikomus spartintuvus ir sąsajas bei užtikrinančią tą pačią programinės įrangos aplinką visose programų platformose. Šioje programinės įrangos kūrimo aplinkoje kūrėjai gali pasidalyti brangiomis MTTP pastangomis greičiau reaguoti į besikeičiančią transporto priemonių architektūrą ir reikalauti laiko iki pateikimo į rinką. Ši taikymo platforma gali užtikrinti automobilių kokybę ir patikimumą, taip pat ASIL D funkcinį saugumą įvairiose visos transporto priemonės taikymo srityse.

Pagrindinės S32G procesoriaus savybės

Kompiuterio našumas - S32G procesorius teikia tiek ASIL D lygio MCU, tiek MPU, taip pat aparatinės įrangos greitintuvus tinklo ryšiams, kurie gali sumažinti procesoriaus naštą ir suteikti deterministinę sudėtingoje realaus laiko aplinkoje, kurioje naujos kartos OĮG. transporto priemonės yra tinklo veikloje, kad galėtų teikti pridėtinės vertės paslaugas.

Kriptografinė sauga. Kaip ir visi kiti S32 platformos procesoriai, S32G turi aukšto našumo aparatūros saugumo greitintuvą ir viešojo rakto infrastruktūrą (PKI), palaikomą aparatinės įrangos saugumo variklio (HSE). Užkardos HSE yra pasitikėjimo šaknis, palaikanti saugų paleidimą, teikianti sistemos saugos paslaugas ir apsauganti nuo aplinkkelių atakų.

Funkcinė sauga - „NXP S32G“ procesorius teikia visas ASIL D funkcijas, įskaitant „lock-step Arm“ Cortex®-M7 mikrovaldiklio šerdį ir „C-Cortex-A53“ didelio našumo pagrindinę grupę „lock-step“, leidžiančią automobilių saugos procesoriams pasiekti daugiau lygio kompiuterio galia ir aukščiausios klasės operacinių sistemų bei didesnės atminties palaikymas.

S32G sistemos sprendimas

NXP pristatė kelių gigabitų saugų automobilių eterneto jungiklį SJA1110, kuris yra optimizuotas integruoti su S32G procesoriais. Naujasis „Ethernet“ jungiklis atitinka naujausius TSN standartus ir teikia integruotas „100BASE-T1 PHY“, aparatinės įrangos lygio saugos funkcijas ir kelių gigabitų sąsajas. „NXP“ sujungia „S32G“ procesorių, „SJA1110“ jungiklį ir „VR5510“ energijos valdymo bloką, kad išspręstų didžiausius iššūkius, su kuriais šiandien susiduria transporto priemonių tinklai, įskaitant mastelį, saugumą ir greitojo eismo inžinerijos dizainą.

S32G paleidimas ir palaikymas

„S32G“ seriją sudaro keturi įrenginiai, o „S32G274A“ yra pirmasis gaminys, kuris buvo pradėtas gaminti, o pavyzdžiai šiandien siūlomi pagrindiniams klientams. „NXP“ palaikymas ir stipri partnerių ekosistema teikia išsamią plokštę, programinę įrangą, įrankius ir sistemos palaikymą, kad paspartintų klientų projektavimo procesus. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite svetainės turinyje.

Apie NXP puslaidininkius

„NXP Semiconductors“ („Nasdaq: NXPI“) siekia apsaugoti protingesnį, saugesnį ir patogesnį žmonių gyvenimą, naudodamiesi pažangiais saugumo jungčių sprendimais. Kaip pasaulyje pirmaujanti saugių įterptųjų programų ryšių sprendimų lyderė, NXP ir toliau skatina naujoves saugiai sujungtų automobilių, pramonės ir daiktų interneto, mobiliųjų įrenginių ir ryšių infrastruktūros rinkose. „NXP“ turi daugiau nei 60 metų profesionalių technologijų ir patirties, turi verslo biurus daugiau nei 30 pasaulio šalių, joje dirba 30 000 žmonių, o jos metinės veiklos pajamos 2018 m. Yra 9,41 milijardo USD.