Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Netcom“ ir „TWS“ palaimina, „Realtek“ 2019 m. Pajamos pasiekė rekordines aukštumas

„Netcom“ ir „TWS“ palaimina, „Realtek“ 2019 m. Pajamos pasiekė rekordines aukštumas

„Netcom IC“ projektavimo fabrikas „Realtek“ paskelbė, kad 2019 m. Gruodžio mėn. Pajamos sudarys 5,514 milijardų JAV dolerių (tas pats vienetas pateiktas žemiau), padidėjimą 0,52% per mėnesį, o metinį padidėjimą 40,41%, tai yra trečias didžiausias mėnesio veiklos rezultatas per istoriją. Sukauptos ketvirtojo ketvirčio pajamos buvo 16,685 milijardo juanių, ty 4% daugiau nei ketvirtį, o metinis - 39,72%. Metinės pajamos buvo 60,744 milijardų juanių, kasmet padidėjo 32,61%. Ketvirtis ir metai užfiksuoti rekordiškai aukštai, o veiklos rezultatai ir toliau spindėjo.

Žvelgiant į ateitį 2020 m., Pramonės atstovai įsitikinę, kad „Realtek Netcom“ ir „True Bluetooth“ belaidės laisvų rankų įrangos (TWS) užsakymai yra stabilūs, tikimasi, kad kartu su Tokijo olimpinėmis žaidynėmis bus atkreiptas dėmesys į 8K televizoriaus lustų našumą. Taip pat sukurkite naujas margutes.

Generalinis direktorius Huang Yiwei neseniai pavadino dvi kryptis. Jis atkreipė dėmesį, kad žvelgiant iš retrospektyvos, „Realtek“ išlaikė stabilų augimą, o 2020 m. Bendrovė toliau sieks tobulinti esamus produktus ir plėsti naujas programas. Jo manymu, kitais metais tikimasi ir toliau augti.

Atsakydamas į pagrindinius „Realtek“ produktus, pažangių procesų technologijos viceprezidentas Ye Daxun anksčiau pareiškė, kad „Realtek“ 3-osios kartos TWS su aktyviu triukšmo mažinimu (ANC) pasižymi puikiais našumo rodikliais, atsižvelgiant į energijos suvartojimą, vėlavimą ir stabilumą, ir šiuo metu yra gabenimas nedideliais kiekiais. O užsakymų poreikis yra geras, optimistiškas, kad prekės ženklas ir toliau išleis naujus išmaniuosius telefonus 2020 m., TWS tapo standartiniu, skatinančiu „Realtek“ našumą.

Kalbėdamas apie „Netcom“ produktus, Ye Daxun atkreipė dėmesį į tai, kad standartinė Kinijos „Netcom“ rinka buvo pasitraukusi, ir tikimasi, kad 2020 m. Pamažu pasirodys naujos kartos 802.11ax („WiFi-6“) užsakymai, o „Realtek“ yra pasirengusi. Juridinio asmens teigimu, nors trumpalaikėje rinkos paklausoje vis dar vyrauja 802.11ac ir 802.11n, „Realtek“ „WiFi-6“ produktai planuoja pristatyti naujus nešiojamųjų kompiuterių vartotojus antroje metų pusėje. Rinkai pamažu pereinant prie naujų specifikacijų, kaina taip pat yra didesnė nei 802.11ac. 15%, tikimasi būsimo rinkos indėlio.

Televizijos lusto atžvilgiu „Realtek“ apskaičiavo, kad pagal Tokijo olimpinių žaidynių temą „8K“ vaizdo dekodavimo ir apdorojimo lustai bus išleisti 2020 m., Jų bus išsiųsta keli milijonai vienetų. Pagrindinė jėga vis tiek bus 4K sistemos pavieniai lustai. Huang Yiwei mano, kad bendroje produktų linijoje vis dar galima pastebėti augimo situaciją.

Siekdamas išplėsti naujas programas, „Realtek“ pasirinko stoti į biomedicinos sritį. Neseniai ji paskelbė apie 3,8 milijardo juanių investiciją į Zhubei biomedicinos parką. Tikimasi, kad pirmiausia TWS bus patobulinta kaip medicininė klausos priemonė, skirta klausos aparatams, medicininių vaizdų perdavimo sistemoms ir kitoms įmonėms.