Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Nikkei“: „Apple“ prašo „Luxeon Precision“ padvigubinti mėnesinę „AirPods Pro“ produkciją

„Nikkei“: „Apple“ prašo „Luxeon Precision“ padvigubinti mėnesinę „AirPods Pro“ produkciją

Remiantis „Nikkei“ naujienų ataskaita, šaltinis atskleidė, kad „Apple“ paprašė „Lixun Precision“ padvigubinti savo „AirPods Pro“ ausinių gamybą iki 2 milijonų vienetų per mėnesį. „Apple“ taip pat paprašė „Lixun Precision“ ir „GoerTek“ padidinti pigių „AirPod“ gaminių gamybą Vietname.

Su šiuo klausimu susipažinęs asmuo teigė, kad dėl didelės paklausos „Apple“ padidino mėnesinį „AirPods Pro“ užsakymą nuo 1 milijono iki mažiausiai 2 milijonų. Šaltiniai pridūrė, kad „Pro“ ausines gamina „Luxshare Precision“ dviejose gamyklose žemyninėje Kinijoje.

TWS ausinės yra sparčiausiai auganti „Apple“ produktų linija. „Nikkei“ mano, kad „Apple“ prašymas padidinti „Luxun Precision“ ir „GoerTek“ padidins gamybą, pakenks kitiems tiekėjams, tokiems kaip „Foxconn“, „Quanta“ ir „Inventec“.

Gamindama aukščiausios klasės produktus, Kinijos technologijų gamybos pramonė susidūrė su konkurentais pasaulyje. Remiantis „Nikkei“ atlikta analize, iki 2018 m. Iš 200 geriausių „Apple“ tiekėjų iš 41 pateks iš Kinijos, pranoksta JAV ir Japoniją.

Jeff Pu, vyresnysis „GF Securities“ technologijų analitikas, teigė: „Ateityje„ TWS “ausinių pardavimai greičiausiai pasieks„ iPhone “lygį - apie 200 milijonų vienetų per metus“. Jis skaičiuoja, kad „Apple“ 2020 m. Parduos 80 milijonų vienetų. Belaidės ausinės. „Bloomberg“ praėjusią savaitę pranešė, kad „AirPods“ siuntos šiais metais gali padvigubėti iki 60 milijonų vienetų, iš dalies dėl „AirPods Pro“ populiarumo.

„Apple“, „Lixun Precision“ ir „GoerTek“ neatsakė į prašymus komentuoti.