Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Išleisti „OnePlus“ du nauji produktai, palaiminti šeši „Goodix“ novatoriški sprendimai

Išleisti „OnePlus“ du nauji produktai, palaiminti šeši „Goodix“ novatoriški sprendimai

Liepos 21 d. Internete pasirodė „OnePlus“ vidutinės klasės mobilusis telefonas „Nord“ ir pirmosios jo „TWS“ tikrosios belaidės ausinės „Buds“. Šie du nauji produktai patvirtino šešis „Goodix“ novatoriškus produktus ir sprendimus.

Kalbant apie biometrinius duomenis, „OnePlus Nord“ yra įrengtas „Goodix“ po ekranu optinio pirštų atspaudų atpažinimo sprendimas; kalbant apie žmogaus ir kompiuterio sąveiką, „OnePlus Nord“ naudoja „Goodix“ AMOLED jutiklinį sprendimą; dėvint „OnePlus Buds“ naudoja „Goodix“ nustatymą ausyje. „Du viename“ sprendimas su jutikliniu valdymu suteikia vartotojams patogius ir jautrius liečiamo veiksmus, tuo pačiu užtikrinant tikslų aptikimą.

Kalbant apie balsą ir garsą, trys „Goodix“ sprendimai suteikia „OnePlus Nord“ išskirtinę garso kokybę: du „Goodix“ išmanieji garso stiprintuvai leidžia dvigubiems garsiakalbiams turėti daugiau trijų matmenų ir žmonėms suprantamą garso efektą; Pažangusis balso triukšmo mažinimo sprendimas (VoiceExperience), kuris vartotojams gali suteikti aiškius ir grynus balso skambučius bet kur ir bet kada; puikus įrašymo sprendimas („AudioCapture“) net triukšmingoje aplinkoje gali tiksliai užfiksuoti aukštos kokybės garsą ir įrašyti kiekvieną malonią akimirką.

Šį kartą buvo pristatyti šeši „Goodix“ novatoriški produktai ir sprendimai kartu su dviem naujais produktais, atspindintys „Goodix“ pranašesnes technologijas garso, šviesos ir elektros jutiklių srityje, taip pat pritaikymą išmaniuosiuose terminaluose ir daiktų internete. Nuolatinės pastangos ir lauko plėtimas.