Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Global Foundries“ generalinio direktoriaus Tomo Caulfieldo atviras laiškas

„Global Foundries“ generalinio direktoriaus Tomo Caulfieldo atviras laiškas

Gerbiami klientai ir partneriai:

Ypatingu epidemijos laikotarpiu kaip individai, šeimos ir visuomenės nariai, pasaulio piliečiai, darbdaviai, partneriai ir tiekėjai susiduria su precedento neturinčiais iššūkiais. Nuolat vystantis pasaulinei epidemijai, „Global Foundries“ visada laikėsi dviejų pagrindinių principų. Visų pirma, svarbiausia - užtikrinti darbuotojų ir jų šeimų saugą ir gerovę, antra, vykdyti įsipareigojimus klientams.

„Global Foundries“ įdiegė darbo pagal laikrodžio rodyklę sistemas, neveikiančias darbuotojų namų darbo sistemas ir griežtai laikėsi saugos atstumų tarp gamyklų visame pasaulyje. Nepaisant to, pasaulinės gamyklos vis dar pasiekia 90–100% gamybos tikslų. Mes norime, kad jūs žinotumėte, jog atsidavę „Global Foundries“ darbuotojai realiu laiku lauks jūsų poreikių puslaidininkių gamybos srityje ir parems pasaulio poreikius svarbiausiose srityse, įskaitant sveikatos apsaugą, ryšius, infrastruktūrą ir krašto apsaugos statybas ir kt. .

Šiuo precedento neturinčiu metu „Global Foundries“ tvirtai tiki, kad apsaugoti darbuotojų interesus ir užtikrinti, kad gamyba atitiktų klientų poreikius, yra ne tik mūsų, bet ir mūsų misija. Epidemijos pradžioje „Global Foundries“ pradėjo įgyvendinti krizių valdymą Kinijoje ir Singapūre. Mes imamės iniciatyvių priemonių ir laikomės krizių valdymo susitarimų, kad apsaugotume įprastą savo darbuotojų, šeimos narių, bendruomenių ir verslo veiklą.

Tris JAV gamyklas „Global Foundries“ JAV ir Niujorko valstijų vyriausybės išvardijo kaip „pagrindinius gamintojus“. Naujosios Zelandijos gubernatoriaus vykdomieji įsakymai neturėjo įtakos normaliai „Global Foundries“ veiklai. Drezdene mūsų saugumo priemonės bus toliau vykdomos siekiant apsaugoti mūsų komandos atsidavimą ir toliau garantuoti gamybos operacijas.

Pasaulinės liejyklos atidžiai stebės galimą tiekimo grandinės žalą ir ekstremalias situacijas, tokias kaip pagrindinių tiekėjų ekstremaliųjų situacijų valdymo plano peržiūra, ir aktyviai vertins ir dės visas pastangas, kad sumažėtų tiesioginių žaliavų, netiesioginių žaliavų, silicio ir fotomaskų bei jų pagalbinės įrangos tiekimas. rizika grandinėje. Nors tam tikri tiekėjai turėjo įtakos, iki šiol tai neturėjo įtakos globalių liejyklų veikimui.

应对 Reaguodami į precedento neturintį naujojo vainikėlio viruso (COVID-19) poveikį, „Global Foundries“ nedelsdami ėmėsi veiksmų padėti mūsų bendruomenėms ir pažeidžiamoms grupėms visame pasaulyje. Kiekviename biure JAV mes paaukojame 10 000 USD vietiniams maisto bankams, kad padėtume šeimoms, susiduriančioms su maisto trūkumu. Mes taip pat paaukojome 10 000 USD vertės labdaros organizacijoms Singapūre, Drezdene ir Bangalore. Be to, „Global Foundries“ paaukojo 25 000 USD, kad aprūpintų atsargos medicinos personalą labiausiai nukentėjusiose pasaulio vietose, įskaitant Italiją ir kitas šalis, kuriose medicinos sistema susiduria su iššūkiais.