Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Osram“ pristato infraraudonųjų spindulių LED „juodąją technologiją“, kad išmanieji laikrodžiai padėtų atpažinti veidą

„Osram“ pristato infraraudonųjų spindulių LED „juodąją technologiją“, kad išmanieji laikrodžiai padėtų atpažinti veidą

Neseniai OSRAM išleido savo mažiausius naujus infraraudonųjų spindulių LED (IRED) biometrinius gaminius SFH4170S ir SFH4180S. Du nauji IRED siūlo tiek mažą dydį, tiek galingumą, padėdami mobiliųjų įrenginių gamintojams išspręsti duomenų patikimumo ir saugumo problemas bei suteikdami daugiau vaizduotės gaminio dizainui.

Žmonėms vis labiau pasikliaunant mobiliaisiais skaitmeniniais produktais, tokiais kaip išmanieji telefonai ir išmanieji laikrodžiai, vis svarbesnis tampa asmens privatumas ir neskelbtini duomenys. Atsirado įvairių biometrinių duomenų apsaugos priemonių, skirtų suteikti vartotojams tvirtą „užraktą“, siekiant apsaugoti nuo neteisėto patekimo. Mobiliųjų prietaisų gamintojams gaminant dizainą gyvybiškai svarbūs ne tik techniniai saugumo sumetimai, bet ir komponentų dydis.

Palyginti su didelio ekrano išmaniaisiais telefonais, išmanieji laikrodžiai turi įgyvendinti įvairias intelektualias funkcijas mažesniame tome. „Osram“ gamintojo „Oslon P1616“ pakuotės matmenys yra tik 1,6 mm x 1,6 mm x 0,85 mm, todėl SFH4170S ir SFH4180S yra mažiausi komponentai OSRAM biometrinėse programose. Šie du IRED taupo 50% dizaino erdvės, palyginti su panašiais produktais, kurie šiandien yra rinkoje.

Nepaisant mažo dydžio, šie du IRED produktai turi galingą 1150mW galią esant 1A srovei ir spinduliavimo intensyvumą 280mW / sr, o tai ypač svarbu 2D veido atpažinimui. 2D veido atpažinimas lygina ir identifikuoja sistemoje saugomus vaizdus nuskaitydamas dvimates vartotojo veido savybes, tokias kaip nosies tiltelio ilgis, tarpai tarp akių, burnos ilgis ir panašiai. Norint patikimiau atpažinti subtilias savybes, infraraudonųjų spindulių kameros turi sugebėti užfiksuoti geriausius vaizdus, ​​todėl labai svarbu naudoti didelės galios infraraudonųjų spindulių šaltinius, norint tolygiai nušviesti veidą, ir tai yra pagrindinis OSRAM IRED gaminių pranašumas.

Pagal galutinio IRED naudojimo scenarijų, vartotojai gali lanksčiai pasirinkti tarp 850 nm (SFH4170S) arba 940 nm (SFH4180S). SFH4170S bangų ilgių diapazone vaizdo jutiklis turi didesnį jautrumą, tuo tarpu SFH4180S gali išvengti „raudonos ekspozicijos“ efekto, matomo žmogaus akiai, o tai taip pat yra įprasta vartojimo elektronikos programose.

ArneFleißner, OSRAM optinių puslaidininkių produktų vadovas, paaiškino: „Biometrija taps vis svarbesne mūsų būsimo gyvenimo dalimi. Du nauji „IRED“ produktai, kuriuos mes paleidome, bus lankstesni ir integruoti į klientų terminalus, ne tik saugūs. Mes labai didžiuojamės, kad esame patikimi, taupome daugiau vietos ir padedame apsaugoti slaptus vartotojų duomenis. “

SFH4170S ir SFH4180S yra supakuoti į Oslon P1616 ir yra mažiausi biometriniai produktai, kuriuos galima įsigyti iš OSRAM, ypač veido atpažinimui.

Itin kompaktiškas naujasis „OSRAM“ infraraudonųjų spindulių šviesos diodas padeda išmaniajam laikrodžiui įgyvendinti „juodąją technologiją“ veido atpažinimui.