Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Plessey“ ir CP bendradarbiauja kurdami mažiausią pasaulyje 1080p „MicroLED“ sprendimą

„Plessey“ ir CP bendradarbiauja kurdami mažiausią pasaulyje 1080p „MicroLED“ sprendimą

Remiantis užsienio žiniasklaidos pranešimais, neseniai „CompositePhotonics“ (CP), kompaktiškos didelės raiškos mikrodispozicijos sprendimų teikėjas, skirtas AR / MR programoms, bendradarbiauja su „PlesseySemiconductors“, „MicroLED“ technologijos kūrėju JK, siekdamas sukurti mažiausią pasaulyje 1080p (1920x1080 pikselių) tašką. ) silicio. „GaN“ pagrįstas „MicroLED“ sprendimas, skirtas integruoti į AR ir MR išmaniuosius akinius.

Pranešama, kad „Plessey“ sujungs greitosios spartos skaitmeninį mažo latentinio ilgio silicio plokštelę CP su „Plessey“ silicio pagrindu pagamintu galio nitrido monolitiniu „MicroLED“ matriciniu plokšteliu. Savo ruožtu CP pasinaudos savo patirtimi montuojant mikrodiską, testuojant ir pakuojant kartu su CP NOVA aukštos kokybės ekrano tvarkyklės architektūra, kad būtų galima surišti plokštelių ekranų modulius, kad jie būtų suderinami su pramonės standartinėmis MIPI ekranų sąsajomis. Visas sprendimas.

Yiwan Wong, „CompoundPhotonics“ generalinis direktorius, teigė: „Plessey monolitinis silicio ant silicio IP, pagaminimo technologija ir sujungimo procesas yra optimizuoti labai mažiems, didelio ryškumo vaizdo elementams, puikiai suderintiems su CP 3,015 mikronų taškų pikio nugarėlės plokštumos dizainu, taigi, aprūpinant kompaktišku aukštos raiškos mikroekranu.

Tikimasi, kad pradinis 0,26 colio įstrižainės „Full HD 1080p“ raiškos „MicroLED“ ekrano pavyzdys debiutuos iki 2020 m. Vidurio su integruotomis ekrano tvarkyklių IC ir pramonės standartų MIPI įvestimis.

Praėjusį mėnesį „Plessey“ paskelbė apie 2,5 μm ypač aukštos raiškos „MicroLED“ ekrano, skirto dėvėti AR / VR įrenginius, kūrimą. Naudodamas patentuotą monolitinę integruotą silikono pagrindu pagamintą GaN technologiją, „Plessey“ pasiekia ypač plonus, ypač aukštos skiriamosios gebos (2000 × 2000) ekranus, kurių aukštis yra 2,5 μm, pasižymi dideliu ryškumu ir dideliu kontrastu. Patogus lauke. Palyginus su tradiciniais LCOS arba DLP ekranais, šis „MicroLED“ ekranas sunaudoja tik 20% savo energijos.