Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Qualcomm“ paskelbė 16 gaminių, skirtų naujausiam „LTE IoT“ mikroschemų rinkiniui, dizainą

„Qualcomm“ paskelbė 16 gaminių, skirtų naujausiam „LTE IoT“ mikroschemų rinkiniui, dizainą

„Qualcomm“ antrinė įmonė „Qualcomm Technologies, Inc.“ šiandien paskelbė, kad jos naujos kartos „Qualcomm® 9205 LTE“ modemas, paleistas 2018 m. Gruodžio mėn., Buvo sukurtas iš 16 kompanijų. Suprojektuoti palaikyti tūkstančius unikalių eMTC ir NBIoT terminalų plačiu mastu, šie produktai sudarys galimybę plačiam IoT galutinių produktų asortimentui visame pasaulyje, be to, jie praeis „QualcommTechnologies“ pramonėje pirmaujančias jungiamumo technologijas, skaičiavimo technologijas ir inžineriją. Techninė kompetencija, siekiant dar labiau praturtinti daiktų interneto pramonę.

„Qualcomm9205 LTE“ modemas yra naujausias „Qualcomm Technologies“ skirtas mikroschemų rinkinys daiktų internetui. Unikalus šio modemo pranašumas yra tas, kad į vieną mikroschemą integruotos pagrindinės naujovės, reikalingos mobiliųjų internetinių daiktų produktams ir paslaugoms, įskaitant pasaulinius daugiamodelius LTECategoryM1 (CatM1 arba eMTC) ir NB2 (NB-IoT), taip pat 2G / E-GPRS. Ryšiai, programų apdorojimas, geografinė vieta, aparatinės įrangos saugos funkcijos, debesies paslaugų palaikymas ir papildomi kūrėjo įrankiai. Be to, „Qualcomm 9205 LTE“ modemas yra sukurtas palaikyti daugybę galutinių produktų ir vertikalių pramonės programų, tokių kaip turto sekimo įrenginiai, sveikatos stebėjimo prietaisai, apsaugos sistemos, išmaniųjų miesto jutikliai, signalizacijos pultai ir išmanieji skaitikliai bei daugybė nešiojamų stebėjimo priemonių.

„Qualcomm Technologies, Inc.“ verslo plėtros viceprezidentas Jeffery Torrance teigė: „„ Qualcomm9205 LTE “modemo pripažinimas rinkoje iš tikrųjų atspindi svarbų vaidmenį, kurį„ QualcommTechnologies “vaidina skatinant IoT technologijos tobulėjimą.„ Qualcomm9205 LTE “modemas turi tik 16 gaminių per šešis mėnesius. Suprojektuoti taip, kad suteiktų galių tūkstančiams IoT terminalų visame pasaulyje. Mūsų klientai kuria platų produktų ir programų asortimentą, įskaitant išmaniuosius vandens skaitiklius ir nešiojamus daiktus, kurie dar kartą parodo pažangiausią jungtį ir skaičiavimą, kurį siūlo „QualcommTechnologies“ mikroschemų rinkinys. Galimybės yra nepakeičiami produktai susietą pasaulį “.

Bendrovės, paskelbusios, kad jų produktai naudoja „Qualcomm9205 LTE“ modemą, yra:

Guanghetong

Qi Guangzhi, „Guanghetong“ viceprezidentas, sakė: „„ Guangwatong MA510 “naudoja„ Qualcomm9205 LTE “modemą, todėl mūsų klientams nereikia jaudintis dėl modernios korinio ryšio technologijos, kurią reikia palaikyti interneto terminalams. „Guangwatong MA510“ yra daugiamodelis LTE CatM1 / NB-IoT / EGPRS modulis palaiko visuotinę dažnių juostą, visuotinį sertifikavimą ir pasaulinę navigacijos palydovų sistemą (GNSS) ir visiškai atitinka 3GPP laidą 14. Be to, „MA510“ yra suderinamas su „Guanghetong LPWA“ moduliu. 510 serija, todėl nereikia keisti aparatūros. Klientų programas galima lengvai perkelti į skirtingas technologijas. MA510 yra pakankamai mažas, kad palaikytų labai mažą energijos suvartojimą ir gausų interneto protokolų rinkinį, be to, jis turi pramonės standartines sąsajas ir funkcijas, todėl tinkamas plačiam IoT pramonės sektoriui. Tokios programos kaip išmanieji skaitikliai, išmanioji automobilių stovėjimo aikštelė, išmanieji namai, nešiojami daiktai, belaidžiai POS aparatai ir sekimo įrenginiai “.

Jin Yatuo

Andreasas Haegele'as, „Thales Group“ daiktų interneto viceprezidentas, sakė: „„ Tyrez Group Gemalto “įmonė glaudžiai bendradarbiauja su„ QualcommTechnologies “ir tikisi kuo greičiau klientams pasiūlyti novatoriškas technologijas, kurias atsinešė mūsų puiki IoT ir saugumo žinios. „Gemalto CinterionEXS82“ tinklų modulis yra vienas iš tokių produktų. „Qualcomm9205 LTE“ modemas teikia pagrindinę „LPWANLTE-M“, „NB-IoT“ ir vieno terminalo 2G atsarginių funkcijų palaikymą, o „Gemalto“ teikia efektyviausią pasaulyje pavienių programinės įrangos atnaujinimo technologijų (FOTA) platformą, palaikomą „ Vienas „eSIM“ funkcijos modulis palaiko lengvą „M2M“ (LwM2M), pažangias saugos funkcijas, kritinę saugyklą ir saugios debesies platformos registraciją. Pirmoji mėginių gavėjų grupė yra sujaudinta dėl platformos siūlomo lankstumo. "

Aukštai kylanti

„Gao Xinxing“ viceprezidentas Zhu Kegongas teigė: „Didelio populiarumo GM100 modulis, pagrįstas„ Qualcomm9205 LTE “modemu, palaiko 18„ CatM1 “ir„ NB-IoT “juostų, GSM keturių dažnių juostą ir GNSS nedidelėje pakuotėje. Tikimės, kad praeisime Šis modulis suteikia puikų korinio ryšio ryšį su įvairiausiais IoT terminalais visame pasaulyje. Klientai tikisi šių pažangiausių technologijų naudojimo kuriant IoT programas, o „Gao Xin“ labai džiaugiasi ilgalaikiais santykiais su „QualcommTechnologies“. "

„Mega Smart“

„SLM156 naudoja„ Qualcomm9205 LTE “modemą ir paskelbs pažangiausias technologijas daiktų interneto pramonei. „SLM156“ gali palaikyti „CatM1“ / „NB-IoT“ / GPRS tri-režimą, kartu palaikydamas ir ilgesnes pasaulines dažnių juostas “, - teigė Du Guobinas,„ Smarter “generalinis direktorius. Gyvenimas. „Meg Smart“ malonu dirbti su „QualcommTechnologies“, kad mūsų klientai galėtų pristatyti naujos kartos išmaniuosius įrenginius, daiktų internetinius produktus ir sprendimus “.

Fangfang technologija

Du Guang, viceprezidentas technologijoms, sakė: "N27 ir N28 yra NB-IoT / eMTC moduliai, specialiai sukurti M2M ir IoT programoms. Šie moduliai naudoja 3GPP laidos 14 LTE technologiją, kad užtikrintų 1119 kbps spartos duomenų perdavimo spartą ir 588 kbps spartesnę duomenų spartą. „N27“ ir „N28“ moduliuose taip pat naudojamas „Qualcomm9205 LTE“ modemas, siekiant supaprastinti gaminio dizainą ir užtikrinti greitesnį, tikslesnį ir patikimesnį padėties nustatymą. „N27“ ir „N28“ moduliai palaiko įvairias pramonės standartines sąsajas ir gausų funkcijų rinkinį (pvz., „Windows 7“). / 8/8.1/10 ir USB į nuosekliojo prievado tvarkyklę, skirtą „Linux“ ir „Android“ sistemoms, yra geriausias pasirinkimas energijos matavimui, telematikai, išmaniajam miestui, stebėjimui, aplinkos stebėjimui ir kt. Mes labai džiaugiamės galėdami dirbti su „QualcommTechnologies“ bendradarbiavimu ir nuolatiniu įgalinimu. daiktų interneto pramonės srityje “.

Nuotolinis bendravimas

Qian Penghe, „Mobile Communications“ generalinis direktorius, teigė: „Mūsų naujosios serijos LPWA moduliai BG95 ir BG77 naudoja„ Qualcomm9205 LTE “modemą, kuris užtikrins geriausią ryšio ir skaičiavimo technologiją intelektinės internetinės pramonės pramonei. Abu šie moduliai pasižymi ypač mažomis energijos sąnaudomis ir dideliais kiekiais. integracija palaikys įvairias IoT programas, tokias kaip matavimas, intelektualūs stebėjimo įrenginiai ir belaidžiai POS aparatai už optimalią kainą. Ypač kompaktiškas BG77 modulis yra 14,9 x 12,9 x 1,7 mm dydžio. Ypač tinkamas naudoti visais atvejais, atsižvelgiant į dydį. kaip nešiojamus prietaisus, išmaniuosius laikrodžius ir kt. Mes džiaugiamės ir toliau bendradarbiaudami su „QualcommTechnologies“ kartu kurdami daiktų internetą “.

Pagrindinė komunikacija

Deng Ganhuai, „Core Communication Wireless Technology Co., Ltd.“ produktų direktorius, sakė: „Pagrindiniai komunikacijos moduliai SIM7070G ir SIM7080G naudoja„ Qualcomm9205 LTE “modemą, kuris mūsų klientams gali atnešti daug pažangiausių ryšio technologijų ir patenkinti visus jų poreikius. Daiktų internetas. Mūsų SIM7070G yra NB-IoT / CATM1 / GSM trijų režimų modulis 24x24 mm LCC pakete, o SIM7080G yra NB-IoT / CATM1 dvejopo režimo modulis mažesniame 17,6 x 15,7 mm LCC + LGA Dirbkite su „QualcommTechnologies“, kad paspartintumėte daiktų interneto plėtrą “.

„Telit“

Pasak „Telit“ vyriausiojo rinkodaros ir produktų direktoriaus Manish Watwani, „Telit“ ir „QualcommTechnologies“ turi ilgalaikį bendradarbiavimą, siekdami kartu skatinti pažangių IoT technologijų komercinį procesą, o „Qualcomm9205 LTE“ modemo priėmimas yra tik paskutinis pasiekimas bendradarbiaujant dviem. vakarėliai. Mūsų serijos ME910 serijai ir naujajai miniatiūrinei ME310 serijai neišvengiamas yra „Qualcomm9205 LTE“ modemas. „Qualcomm9205“ modemu pagrįsti modulių pavyzdžiai - ME910G1 ir ME310G1 - dabar yra prieinami klientams, kad palaikytų jų ypač kompaktišką, ekonomišką ir energiją taupantį IoT sprendimą.

Chuangtong Lianda

Chuangtong Lianda pirmininkas Zhai Zengqiang sakė: „„ Tiantong Lianda TurboXT95 “su„ Qualcomm9205LTE “modemu yra iš anksto sertifikuotas daugiarežimo korinis IoT branduolio modulis, turintis ypač mažą energijos sąnaudas, galintis palaikyti 2G tiesioginį tinklą ir NB visame pasaulyje. -IoT / eMTC tinklo diegimas. „Chuangtong Lianda TurboXT95“ turi ekonomišką 16x16x2,5 mm SMT produkto formą, be to, joje integruotas turtingas ryšys ir daugialypės terpės sąsaja. Tai palaiko kelių OS palaikymą ir „QualcommTechnologies“ iš anksto integruotos programinės įrangos kūrimą. Pakuotė (SDK), „TurboXT95“ gali lengvai patenkinti vertikalią pramoninės interneto paklausą. Kaip bendra „Zhongke Chuangda“ ir „QualcommTechnologies“ įmonė, „Chuangtong Lianda“ labai gerai teikia klientams orientacinius dizainus ir sprendimus, pagrįstus „QualcommTechnologies“ technologijomis. Skirta paspartinti didelio masto pirkėjų dislokavimą ir produkto pateikimo į rinką laiką “.

U-blox

„PattyFelts“, vyriausiasis produktų vadovas, „u-blox Cellular Product Strategy“, sakė: „Mums malonu tęsti darbą su„ QualcommTechnologies “ir priimti savo„ Qualcomm9205 LTE “modemą, kuris suderinamas su 3GPP laidos 14 LTE CatM1 / NB-IoT ir suderinamas su 2G. technologiją, mes galime klientams pateikti „LPWAIoT“. Norėdami pritaikyti pritaikytus naujos kartos sprendimus, pirmiau nurodytoms „LPWAIoT“ programoms reikalingas platus aprėptis per 2G jungtis, taip pat tose vietose, kur „LTE CatM1“ ir „NB-IoT“ dar nėra plačiai palaikomos.