Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Qualcomm“ pristato 7 nm proceso 5G SoC procesorių, „Lu Weibing“: raudonųjų ryžių starteris

„Qualcomm“ pristato 7 nm proceso 5G SoC procesorių, „Lu Weibing“: raudonųjų ryžių starteris

„IFA 2019“ metu „Qualcomm“ paskelbė apie 7 serijos 5G SoC procesoriaus su 7 nm proceso technologija pristatymą, kuris bus pirmoji „Qualcomm“ integruota 5G bazinės juostos mobilioji platforma, komerciškai prieinama ketvirtame ketvirtyje.

„Qualcomm“ teigė, kad „Snapdragon 7“ serijos 5G mobilioji platforma bus „SoC“ sistema ant lusto, integruota su 5G funkcijomis, palaikanti visus pagrindinius regionus ir dažnių juostas. Tai yra pirmoji 5G integruota mobilioji platforma, kurią „Qualcomm“ paskelbė šių metų vasarį, tai yra antrasis šių metų ketvirtis. Pavyzdys klientui.

12 mobiliųjų telefonų gamintojų ir prekių ženklų, įskaitant „OPPO“, „Realme“, „Redmi“, „vivo“, „Motorola“, „HMD Global“, „LG Electronics“, diegs „Snapdragon 7“ serijos 5G integruotą platformą būsimuose 5G mobiliuosiuose telefonuose ir pradės veikti ketvirtąjį ketvirtį. Komerciniai.

Po to, kai „Qualcomm“ išleido 7 serijos 5G SoC procesorių, Luibas, „Redmi“ prezidentas, ką tik pareiškė „Weibo“, „Redmi Global __“ kartu su Redmi Guanwei pareiškimu, Lu Weibingas griežtai siūlo, kad „Redmi Mobile“ paleistų „Qualcomm 7 Series 5G SoC“. procesorius.

Tačiau įdomu pastebėti, kad pirmasis „Qualcomm 7“ serijos 5G procesorius yra daugiau nei raudonųjų ryžių šeima. OPPO viceprezidentas Shen Yiren taip pat beprotiškai siūlo, kad ji paleistų „Qualcomm“ 5G SoC procesorių.