Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Namai > žinios > „Samsung Electronics“ vicepirmininkas: Atminties lustų rinka pradeda rodyti atsigavimo ženklus

„Samsung Electronics“ vicepirmininkas: Atminties lustų rinka pradeda rodyti atsigavimo ženklus

Remiantis užsienio žiniasklaidos pranešimais, Pietų Korėjos milžinės „Samsung Electronics“ vicepirmininkas Kim Ki-namas antradienį teigė, kad atminties mikroschemų rinka pradeda rodyti pagerėjimo ženklus, todėl „Samsung Electronics“ turi atidžiai apsvarstyti savo antrosios rinkos pradžią. ketvirčio atminties lustų gamykla Pyeongtaek mieste, Kiongi laiku.

„Samsung Electronics“ vicepirmininkas žiniasklaidos priemonėms CES laidoje Las Vegase sakė: "Yra požymių, kad rinka atsigauna. Tačiau vis dar sunku numatyti, kiek rinka atsigaus ir kokius veiksnius bus sunku numatyti. "

Netrukus baigsis antroji „Samsung“ atminties mikroschemų gamykla, jos plotas prilygsta 400 futbolo aikščių. Gamyklą planuojama pradėti gaminti šiais metais. Asianos finansų instituto paskelbtoje ataskaitoje teigiama, kad mikroschemų kainos greičiausiai stabilizuosis pirmąjį šių metų ketvirtį, o atsigaus antrąjį ketvirtį.

Kim sakė, kad „Samsung“, remdamasi rinkos tendencijomis, greitai gali nuspręsti, kada pradėti savo antrąją atminties mikroschemų gamyklą Pyeongtaeke. „Priimsime sprendimus atsižvelgdami į kintančias rinkos sąlygas ir mūsų (verslo) tvarką“, - sakė jis. „Klausdamas, ar ši įmonė masiškai gamins pažangias NAND drožles, Kim sakė:„ Tai taip pat priklauso nuo rinkos sąlygų. "

Trečiadienį paskelbta preliminari bendrovės finansinė ataskaita parodė, kad tikimasi, kad „Samsung“ puslaidininkių verslas atsigaus pirmąjį šių metų pusmetį ir pasibaigs praėjusių metų tendencija.

Anksčiau šiandien „Samsung“ paskelbė, kad 2019 m. Ketvirtąjį ketvirtį įmonė gavo 59 trilijonus laimėjimų (apytiksliai 50,2 milijardo JAV dolerių) pardavimų, o jos veiklos pelnas buvo 7,1 trilijono laimėtų.

Dėl mikroschemų paklausos ir kainų mažėjimo įmonės pardavimai ir veiklos pelnas sumažėjo atitinkamai 0,46% ir 34,26%.

Per visus 2019 metus bendrovės veiklos pelnas sumažėjo 52,95%, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu iki 27,71 trilijono laimėjimo; pajamos sumažėjo 5,85%, palyginti su praėjusių metų laikotarpiu, iki 22,952 mln. Tai yra mažiausias bendrovės veiklos pelnas nuo 2015 m. Ir žemiausios pajamos nuo 2016 m.

Rinkos stebėtojai teigė, kad silpnumas lustų rinkoje tikimasi palengvėti jau pirmąjį šių metų ketvirtį, ir atkreipė dėmesį, kad „Samsung“ ketvirtojo ketvirčio pajamos šiek tiek viršijo rinkos lūkesčius.

Puslaidininkių pramonė dabar rodo atsigavimo ženklus. Tuo pačiu metu, diegiant 5G paslaugas ir sulankstomus ekranus turinčius telefonus, įsivyravo ir išmaniųjų telefonų paklausa rinkoje. Kai kurie analitikai prognozuoja, kad „Samsung“ veiklos pelnas šiais metais gali padidėti iki 40%.