Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Pranešama, kad „Samsung“ kainų mažinimo strategija veikia, „6 nm“ procesas laimi didelį „Qualcomm“ užsakymą

Pranešama, kad „Samsung“ kainų mažinimo strategija veikia, „6 nm“ procesas laimi didelį „Qualcomm“ užsakymą

Remiantis „Taiwan Media Economic Daily“ ataskaita, tiekimo grandinės šaltiniai pabrėžia, kad „Samsung“ kainų mažinimo ir skubių užsakymų strategija pasiteisino, o „Qualcomm“ dar kartą pateikė užsakymus naudoti „Samsung“ 6 nm procesą, kad būtų galima gaminti lustus.

Vakar (6) Korėjos žiniasklaida „Business Korea“ pranešė, kad „Samsung“ praėjusį mėnesį pradėjo masinę lustų gamybą, naudodama 6 nm EUV procesą. „Samsung“ partnerės bendrovės pareigūnas teigė, kad dideliems Šiaurės Amerikos verslo klientams buvo pristatyta 6 nm produktų. Ekspertai mano, kad ši įmonė yra „Qualcomm“.

Tiekimo grandinės šaltiniai atkreipė dėmesį į tai, kad nors „Samsung“ teigia, kad jis yra 6 nm EUV, jo našumas vis dar yra mažesnis nei TSMC 7 nm EUV. „Qualcomm“ praėjusiais metais labai sugrąžino užsakymus į TSMC produkciją. Tuo metu „Samsung“ pateikė dar vieną užsakymą. Turėtų būti, kad „Samsung“ kainų mažinimo ir skubėjimo užsakymo strategija pasiteisino. Tolesnis poveikis vaflių liejyklų kainoms yra vertas dėmesio.

2019 m. TSMC turi pranašumą dėl 7 milijonų klientų skaičiaus. Nors „Samsung“ negavo daug užsakymų, ji vis dar augina pažangiausius procesus ir nuolat plečia savo gamybos pajėgumus. Jiwei.com duomenimis, dabartiniai „Samsung“ 7 milijonų mėnesio gamybos pajėgumai yra 150 000, tai yra daugiau nei TSMC 110 000. Be to, būsimame 3 nm mazge „Samsung“ taip pat yra GAA technologijos lyderė. Kaip sakė TSMC Zhang Zhongmou, karas liejyklos vadovui nesibaigė.