Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Samsung“ akcininkai nuoširdžiai klausė: Kodėl „Samsung“ atsilieka nuo konkurentų „Apple“?

„Samsung“ akcininkai nuoširdžiai klausė: Kodėl „Samsung“ atsilieka nuo konkurentų „Apple“?

Anot korėjos žiniasklaidos ELEC, „Samsung Electronics“ vakar surengė 51-ąjį akcininkų susirinkimą (18). Susitikime bendrovės akcininkai nuolat klausė, kodėl „Samsung“ atsilieka nuo savo didžiausio konkurento „Apple“.

„Samsung“ akcininkas teigė, kad ji turėjo priversti savo vaiką pirkti „Samsung“ išmanųjį telefoną, o tai prieštaravo jų pradiniam ketinimui įsigyti „iPhone“. Ji pridūrė, kad net nusipirkę „Galaxy“ telefoną, jos vaikai vietoj „Samsung“ pumpurų lipdė „Apple“ „AirPod“.


Be to, akcininkas taip pat paklausė, kokius planus „Samsung“ turi pasiekti šio prekės ženklo statusui.

Šiuo atžvilgiu „Samsung“ IM skyriaus vadovas Gao Dongzhenas teigė, kad nors „Samsung“ iš konkurentų turi daug ko išmokti, jis vis tiek pabrėžė, kad jauni vartotojai yra labai entuziastingi dėl „Galaxy“ mobiliųjų telefonų serijos.

Tuo pačiu metu kitas „Samsung“ akcininkas paklausė, kodėl „Samsung“ reikalavo naudoti „Exynos“ procesorius, kurie, kaip žinoma, turi daug trūkumų.

Gao Dongženas paaiškino, kad „Samsung“ pasirinko „Exynos“ ne todėl, kad jis buvo pagamintas „Samsung“ ir buvo pagrįstas vien tik našumo sumetimais.

Tačiau ataskaitoje buvo atkreiptas dėmesys, kad šiais metais naujajame „Samsung“ telefone „Galaxy S20“ yra įmontuotas „Qualcomm Snapdragon“ procesorius, kuris, kaip teigiama, veikia daug kartų greičiau nei „Exynos“ versija. Be to, remiantis ankstesnėmis naujienomis, „Samsung“ šiemet nusprendė neparduoti „Galaxy S20“ serijos telefonų, kuriuose įrengti „Exynos“ procesoriai, Pietų Korėjoje. Pramonė spėliojo, kad priežastis gali būti ta, kad „Samsung“ nepavyko sumažinti kainų ir našumo skirtumo tarp „Exynos“ ir „Qualcomm“ procesorių.

Panašu, kad bendrovė į „Samsung“ akcininkų klausimus nuoširdžiai neatsakė. Kodėl ji atsilieka nuo „Apple“, verta „Samsung“ ištirti.