Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > TSMC pasaulinė 50,5% rinkos dalis išlieka pirmoji ir SMIC 5-oji

TSMC pasaulinė 50,5% rinkos dalis išlieka pirmoji ir SMIC 5-oji

Remiantis tyrimų instituto Takuya pramonės tyrimų instituto statistika, puslaidininkių komponentų paklausa padidės nuo pirmojo pusmečio, kai laiko eilutės įeis į tradicinį elektronikos pramonės piko sezoną. Manoma, kad pasaulinė vaflių liejyklos produkcijos vertė trečiąjį ketvirtį bus mažesnė nei antrojo ketvirčio. Auga 13%. Bendrovės rinkos dalį užėmė TSMC - 50,5 proc., Po jos sekė „Samsung“ - 18,5 proc., O trečiąją - 8 proc.

Tačiau Tuoba teigė, kad dėl nuolatinio Kinijos ir JAV prekybos karo delsimo vartotojų rinkos paklausa yra mažesnė nei tą patį laikotarpį 2018 m., O antrųjų metų puslaidininkių pramonės jėgos gali vėl sustiprėti: kaip tikėtasi.

Tuoba toliau analizavo trečiojo ketvirčio rezultatus. TSMC 7 nanometrų mazgai apima „Apple“, „Huawei Hisilicon“, „Qualcomm“ ir „Chaowei“. 7 nanometrų proceso pajėgumų panaudojimo rodiklis yra beveik visas, o kai kurie brandesnio proceso poreikiai pašildomi. Pajamos yra geros, tikimasi, kad jos augs 7% per metus.

„Samsung“ pasikliauna savo gaminių paklausa liejyklų pramonėje ir padalija liejyklos nano mazgus, kad klientams būtų suteikta galimybė lanksčiau rinktis, ir priešinasi pramonės nuosmukiui. Šiuo metu, be „Huawei“ ir „Samsung“ 5G mobiliųjų telefonų naudojamų pačių sukurtų lustų, likusiuose prekės ženkluose dažniausiai naudojamas „Samsung“ 10 nanometrų proceso „Qualcomm 5G“ modemo lustas X50, tikimasi, kad „Samsung“ pajamos padidins šį ketvirtį, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai. metų, apie 3,3 proc.

Artimiausiu metu įmonė pardavė savo gamyklų ir mikroschemų verslą mainais į stabilias investicijas į pardavimo tikslą, o pajamas iš ryšių srities padidino per silicio ant izoliatoriaus (RF-SOI) technologiją. Tačiau ateityje, pristačius gamyklą, pajamos gali būti mažesnės, o agresyvus kliento 7 nanometrų produktų linijos įdiegimas turės įtakos šerdies našumui 12/14 nm procese.

Antrąjį UMC ketvirtį naudojo ryšių produktai, įskaitant žemos ir vidutinės klasės mobiliuosius AP, komutatorių komponentus ir su maršrutizatoriais susijusius lustus, o paklausos panaudojimas ir siuntos stabiliai augo. Tikimasi, kad trečiąjį ketvirtį pajamos išliks.

Antrajame SMIC ketvirtyje padidės išmaniųjų telefonų, daiktų interneto ir susijusių programų poreikis. 55/65 ir 40/45 nm procesų pajamos bus puikios, o 28 nanometrų poreikis tuo pačiu atsigaus. Tikimasi, kad trečiojo ketvirčio pajamos ir toliau augs. . Be to, jei 14 nm procesinis našumas SMIC plėtroje gali išlaikyti tam tikrą lygį, gavus politikos gaires ir palaiminus vidaus paklausą rinkoje, manoma, kad Huawei HiSilicon ir Ziguang Zhanrui turės galimybę filmuotis SMIC 14 nm procese.

Manoma, kad „Huahong Semiconductor“ vidaus paklausos rinkoje, kuriai naudinga energija ir galios valdymo komponentai, trečiojo ketvirčio pajamos išlaikys stabilų augimą. Pirmaujančios pasaulio įmonės taip pat stebi energijos valdymo produktų efektyvumą, padidindamos liepos pajamas iki 2019 m. Tikimasi, kad šis poreikis kompensuos IC paskatinimo tendenciją iki 12 colių, padidindamas bendrovės pajamas šį ketvirtį.

Tuoba atkreipė dėmesį, kad kalbant apie bendrą liejyklų rinką, dėl pastaruoju metu dramatiškų Kinijos ir JAV prekybos karų pokyčių abi šalys yra abipusiai ribojamos tarifų srityje, o JAV ir toliau įtraukia su „Huawei“ susijusias įmones į subjektų sąrašą . „Huawei“ draudimas negali būti panaikintas per trumpą laiką. Tikimasi, kad prekybos aklavietė ištisus metus turės įtakos galutinių produktų, tokių kaip mobilieji telefonai, nešiojamieji kompiuteriai, planšetiniai kompiuteriai ir televizoriai, paklausai, ir tai sudarys pradines vaflių liejyklas, kurios paprastai būna konservatyvios sezono paklausai sezono antroje pusėje. metai.