Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Tikslas DRAM sušilti! 908 milijardų mikronų juanių Taivano plėtros įmonėje

Tikslas DRAM sušilti! 908 milijardų mikronų juanių Taivano plėtros įmonėje

Rugpjūčio 26 d., Remiantis „Taiwan Media Economic Daily“ duomenimis, „Micron“ išleis 400 milijardų JAV dolerių (apie 90,8 milijardo RMB), kad pastatytų du fasadus šalia esamos Taivano gamyklos vietos, kad būtų galima gaminti DRAM naujos kartos naujausiam procesui.

„Micron“ investicinis planas yra pastatyti du A4 ir A5 modelius šalia dabartinės „Zhongke“ gamyklos. Tarp jų „A3“ gamykla bus baigta statyti kitų metų rugpjūtį, o naujausia „1z“ proceso bandomoji gamyba bus pristatyta kitų metų ketvirtąjį ketvirtį, taip sumažinant atotrūkį nuo „Samsung“; antrojo etapo A5 gamykla palaipsniui plės gamybos pajėgumus pagal rinkos paklausą, o planuojami mėnesiniai gamybos pajėgumai bus 60 000 vienetų.

Remiantis Taivano žiniomis, „Micron“ investicija bus antras pagal dydį puslaidininkių investavimo atvejis Taivane (po TSMC ir „Nanke“ plėtros). Jei ji yra užsienio, tai yra didžiausias investavimo atvejis.

Taivano filialas patvirtino naujieną, kad „Micron“ išplėtė savo A3 gamyklą Taičunge ir pateko į statybos projektą. Suprantama, kad „Micron“ išleido daug pinigų gamyklos plėtrai šaltojo vėjo laikotarpiu, daugiausia dėl to, kad optimistiškai nusiteikę 5G paskatins dirbtinio intelekto, daiktų interneto ir autopiloto programų plėtrą, skatins DRAM augimą ir ankstyvą kortelių lizdų verslą. galimybes.

Neseniai taip pat buvo baigta „Micron“ išplėsti savo „Feb10“ gamyklą Singapūre. Nors jis nepadidino savo gamybos pajėgumų, jis leis „Micron“ toliau gaminti daugiasluoksnius „flash“ atminties produktus, kuriems keliami aukšti proceso reikalavimai.

Kadangi atminties kainos šiais metais krito visiškai, „Samsung“ ir „SK Hynix“ sustabdė plėtros planus. Tuo pat metu buvo pradėti įgyvendinti „Micron“ naujausi plėtros planai, kurių tikslas - apiplėšti rinkos dalį per pakankamą pajėgumą ir moderniausius procesus, pradedant nuo atminties pramonės.