Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > UMC rugpjūčio mėnesio pajamos siekė 14,842 mlrd. USD, ty 12,57% daugiau nei per metus.

UMC rugpjūčio mėnesio pajamos siekė 14,842 mlrd. USD, ty 12,57% daugiau nei per metus.

„Taiwan Media Economic Daily“ duomenimis, UMC šiandien paskelbė (9), kad konsoliduotos rugpjūčio pajamos siekė 14,842 mlrd. JAV dolerių (tas pats vienetas žemiau), tai yra 4,21% mažiau nei praėjusį mėnesį ir 12,57% daugiau nei per metus. ; Šių metų rugpjūčio pirmosios sukauptos konsoliduotos pajamos buvo 116,99 mlrd. juanių. , Padidėjimas 22,47% per metus.

Praėjusį ketvirtį vykusioje teisininkų konferencijoje UMC pareiškė, kad klientų paklausa dėl aštuonių colių yra didelė, o gamybos pajėgumai yra nedideli, ir ji patvirtino, kad ir toliau aptarinėja kitų metų kainų didinimo galimybę su klientais. Be to, UMC skaičiuoja, kad trečiąjį ketvirtį vaflių siuntos ir vidutinės JAV dolerių kainos bus tokios pačios kaip ankstesnio ketvirčio. Baigtų 28/22 nanometrų lustų konstrukcijų skaičius žymiai išaugo, o gamybos pajėgumai ir toliau bus visiškai apkrauti.

Anot „Reuters“ naujienų praėjusią savaitę, D.Trumpo administracija svarsto galimybę įtraukti SMIC į prekybos juodąjį sąrašą. Šiuo atžvilgiu rinka tikisi, kad susidarius pirmiau minėtai situacijai, Taivano plokštelių liejyklos, tokios kaip TSMC, UMC ir „World Advanced“, turėtų gauti naudos iš pavedimų perdavimo.