Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > „Vivo TWS Earphone“ ruošiasi debiutuoti: pirmasis „Qualcomm“ pavyzdinis belaidis lustas

„Vivo TWS Earphone“ ruošiasi debiutuoti: pirmasis „Qualcomm“ pavyzdinis belaidis lustas

Rugsėjo 4 d. Vakare „vivo“ belaidės ausinės „TWSEarphone“ bus išleistos rugsėjo 16 d. „Qualcomm“ oficialus „Weibo“ atskleidė, kad „vivoTWSEarphone“ yra pirmoji pasaulyje „Qualcomm“ prekės ženklo belaidė mikroschema.

Deja, informacija apie „vivoTWSEarphone“ vis dar nežinoma.

Anksčiau „vivo“ teigė, kad „vivoTWSEarphone“ siekia patobulinti galutinę vartotojų patirtį 5G eroje, paspartinti prekės ženklo strategijos reklamą ir padėti „vivo“ sukurti visiškai sujungtą, viso scenarijaus, visiškai interaktyvią intelektualiųjų paslaugų ekosistemą.

Verta paminėti, kad „vivo“ rugsėjo 16 d. Taip pat išleis savo metinį flagmaną NEX35G. Tai yra pirmasis pasaulyje krioklio ekrano flagmanas. Didžiausias jo bruožas yra krioklį primenantis vaizdinis efektas abiejose lenkto ekrano pusėse.

Pagrindinė konfigūracija, „vivoNEX35G“ su pavyzdine „Qualcomm Xiaolong 855Plus“ platforma, turinti iki 12 GB atminties, užpakalinė 64 milijonų AI trijų kadrų talpa, 4500 mAh talpos baterija, palaikanti 44 W ypač greitą blykstės įkrovimą.

Verta paminėti, kad „vivoNEX35G“ išlaiko 3,5 mm ausinių lizdą. Esant dabartinei pavyzdinio mobiliojo telefono būsenai, kuria siekiama atšaukti 3,5 mm ausinių lizdą, „vivoNEX35G“ dizainas yra labai vertingas.