Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Trečiojo ketvirčio pažangiausias pasaulio pajamų augimas 3%, konservatyvi ketvirtojo ketvirčio perspektyva

Trečiojo ketvirčio pažangiausias pasaulio pajamų augimas 3%, konservatyvi ketvirtojo ketvirčio perspektyva

Centrinės naujienų agentūros duomenimis, šiandien (31), pasaulinėje pažangių finansų konferencijoje, susitikime buvo paskelbta trečiojo ketvirčio pajamų ataskaita. Iš finansinės ataskaitos matyti, kad pažangios trečiojo ketvirčio operacijos pasaulyje buvo stabilios - pajamos sudarė maždaug 7,127 milijardo Taivano dolerių (tas pats žemiau), o per antrąjį ketvirtį padidėjo 3%, o veiklos rezultatai atitiko lūkesčius.

Remiantis finansine ataskaita, padidėjus energijos valdymo mikroschemų veikimui, mažų skydelių tvarkyklių IC našumas padidėjo 65%, palengvindamas didelių skydelių tvarkyklių IC našumo sumažėjimą. Pažangusis pasaulyje grynasis pelnas po mokesčių buvo 1,496 milijardų juanių, o tai šiek tiek padidėjo nuo antrojo ketvirčio. %.

Ketvirtąjį ketvirtį valdybos pirmininkas teigė, kad dėl aukšto atsargų lygio tiekimo grandinėje bendrovė į ketvirtąjį ketvirtį žiūrėjo konservatyviai ir apskaičiavo, kad ketvirtojo ketvirčio pajamos svyravo nuo 6,8 iki 7,2 milijardo juanių, palyginti su trečiuoju. ketvirtį. Jis svyruos nuo 1 iki 5%.

Direktorių valdybos pirmininkas paminėjo, kad antrąjį metų pusmetį augimo tempą daugiausia lemia energijos valdymo lustai. Manoma, kad dviženklė procentinė dalis kasmet didės. Didelių ir mažų dydžių vairuotojų IC bus silpnesnės dėl pirkėjų sukauptos atsargos ir įmonės pajėgumų pritaikymo.