Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Meta turi būti viena iš pirmųjų, kurie naudoja naujausią „Nvidia“ AI mikroschemą

Meta turi būti viena iš pirmųjų, kurie naudoja naujausią „Nvidia“ AI mikroschemą

Kovo 20 d. „Facebook“ priklausanti socialinės žiniasklaidos platformos „Meta“ atstovas užsienio spaudai atskleidė, kad naujausias „Nvidia“ flagmano dirbtinio intelekto lustas tikimasi, kad bus pasiektas vėliau šiais metais, pažymint pirmąją „NVIDIA“ išsiųstos lustų partiją.

„NVIDIA“, technologijų lustų milžinas, kuris įgalina daugiausiai pažangiausių dirbtinio intelekto darbų, pirmadienį savo metinėje kūrėjų konferencijoje paskelbė „B200“ „Blackwell“ lustą, kuriame teigiama, kad B200 gali pagreitinti užduotis, tokias kaip „Chatbots“ atsakymus pateikti trisdešimt kartų.

„NVIDIA“ vyriausioji finansininkė Colette Kress antradienį finansų analitikai sakė, kad „mes eisime į rinką vėliau šiais metais“, tačiau taip pat nurodė, kad naujojo GPU siuntos nepadidės iki 2025 m.

Socialinės žiniasklaidos milžinė „Meta“, viena didžiausių „NVIDIA“ klientų, anksčiau įsigijo šimtus tūkstančių ankstesnių „Nvidia“ kartos lustų.„Meta“ generalinis direktorius Markas Zuckerbergas sausį atskleidė, kad bendrovė planuoja turėti apie 350 000 ankstesnių lustų (žinomų kaip H100), saugoma inventoriuje iki šių metų pabaigos.Naujausios naujienos, kurias paskelbė „Meta“ atstovas užsienio spaudai, atskleidžia, kad vėliau šiais metais jie gaus NVIDIA naujai išleistus AI lustus, taip pat atskleis, kad tai bus pirmosios NVIDIA siuntos dalis.

Anksčiau Zuckerbergas pirmadienį deklaracijoje pareiškė, kad „Meta“ planuoja naudoti Blackwellą, kad mokytų įmonės „Camel“ modelius.Šiuo metu bendrovė moko savo trečiosios kartos modelį dviejose GPU klasteriuose, paskelbtuose praėjusią savaitę, kiekviename jų yra apie 24 000 H100 GPU.

„Meta“ atstovas užsiminė, kad „Meta“ planuoja toliau naudoti šias klasterius, kad treniruotų „Llama 3“, ir „Blackwell“ naudos būsimoms modelio kartoms.