Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > 58 mln

58 mln

Vasario 21 d. Vakare „TSMC Partners“, pirmaujanti „Wafer Foundry Company“, paskelbė, kad pardavė savo akcijų paketą „Arm“, Japonijos „Softbank“ grupės dukterinėje įmonėjeMaždaug 58 milijonų pelno.JAV doleriai (maždaug 1,828 milijardo dolerių).Po pardavimo TSMC vis dar turi maždaug 1 1110 784 akcijas, o jos akcijų vertė siekia 135 milijonus JAV dolerių (maždaug 4,255 milijardo JAV dolerių).
ARM bus įtrauktas į NASDAQ sąrašą 2023 m. Rugsėjo mėn., O pradinis viešas pasiūlymas (IPO) kainuoja 51 USD už akciją.TSMC išleido beveik 100 milijonų JAV dolerių, kad galėtų dalyvauti pradiniame ARM viešame pasiūlyme ir gavo apie 0,2% nuosavybės.

Po to, kai ARM buvo įtraukta į sąrašą rinkoje, akcijų kaina pradėjo kilti.Prekybos pabaigoje 20 -ąjį JAV laiką akcijų kaina siekė 121,77 USD.Nuo pat jo įtraukimo į sąrašą sukauptas ARM augimas siekė net 117%.Iš originalaus „Softbank Group“ vilkimo butelio jis tapo auksine vištiena, skirta grupės pelnui.
Reaguodamas į šį akcijų pardavimą, TSMC atsakė, kad daugiausia reikėjo susigrąžinti išlaidas ir vėliau neplanavo išleisti akcijų.