Labas svečias

Prisijungti / Registruotis

Welcome,{$name}!

/ Atsijungti
lietuvių
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
El. Paštas:Info@Y-IC.com
Namai > žinios > Japonijos vyriausybė suteiks maždaug 730 milijardų jenų subsidijas TSMC „Kumamoto Plant II“

Japonijos vyriausybė suteiks maždaug 730 milijardų jenų subsidijas TSMC „Kumamoto Plant II“

Remiantis rinkos šaltiniais, Japonijos vyriausybė suteiks maždaug 730 milijardų jenų subsidijas TSMC „Kumamoto“ antrajai gamyklai.Anksčiau „Media“ pranešė, kad TSMC planuoja investuoti iki 2 trilijonų jenų į antrąją „Kumamoto“ gamyklą, kad dar labiau išplėstų savo lustų gamybos verslą Azijoje, ypač Japonijoje.
Pastaraisiais metais, sparčiai plėtojant dirbtinį intelektą, daiktų internetą ir kitas technologijas, lustų paklausa ir toliau augo, o TSMC taip pat toliau plečia gamybos pajėgumus.Po „Kumamoto Factory 1“, antrosios gamyklos statyba Kumamoto mieste, Japonijoje, yra svarbus TSMC pasaulinio išdėstymo žingsnis ir yra skirtas patenkinti augančią lustų rinkos paklausą.

TSMC vasario 24 d. Japonijoje surengs savo „Kumamoto“ gamyklos atidarymo ceremoniją. Be pirmininko Liu Deyino ir prezidento Wei Zhejia, tikimasi, kad vienu metu dalyvaus įkūrėjas Zhang Zhongmou ir Japonijos ministras pirmininkas Fumio Kishida.„Kumamoto Nr. 1“ gamykla iš Japonijos vyriausybės gavo 476 milijardų jenų subsidiją, kuri yra beveik pusė gamyklos statybos išlaidų.
Japonija yra viena iš svarbių pagrindų pasaulinei puslaidininkių pramonei ir turi turtingą technologinį kaupimą ir žmogiškuosius išteklius.TSMC pasirinkimas sukurti savo antrąją gamyklą Japonijoje ne tik vertina Japonijos techninę jėgą ir rinkos potencialą, bet ir atspindi jos akcentavimą Azijos rinkai.Investuodamas ir statydamas gamyklas Japonijoje, TSMC dar labiau sustiprins bendradarbiavimą su vietos klientais ir padidins savo produktų konkurencingumą Azijos rinkoje.